Hey buna.Sunt fata.E ceva normal pentru ca ai fost virgin si baietilor virgini asa li se intampla prima data ori ejaculeaza foarte repede ori foarte greu..ai fost norocos ca ai ejaculat repede pentru ca daca era sa stai mai mult ea fiind virgina o durea si era mai neplacut. Data viitoare cand o faceti nu ti se va mai intampla.dar ea tot virgina e asa ca incercati un preludiu mai lung.Ea ce zice? ai mai vorbit cu ea? Normal ar fi sa vorbesti cu ea pentru ca daca nu vorbesti de rusine ea va crede ca ai vrut doar sa te culci cu ea.Crede-ma ce spun sunt fata))Deci lasa rusinea nu esti singurul care a patit asa.Sa ma tii la curent cu ce mai spune prietena ta.Te pup ai grija de voi.
Nu știu din ce generație faci parte, nu mă interesează. dar nu ai observat că dezvirginarea la 12/13 ani pentru generația asta e un lucru NORMAL?
Nu e deloc normal copil copac... daca faci un sondaj printre copii de varsta ta ai sa observi ca multi nau idee cei aia...norocul vostru este ca aveti internet.Cand ai sa cresti ai sa imi dai dreptate.Nu mai deschide gura degeaba.