| ovidiu13b a întrebat:

Îmi e rușine, dar vreau să mă descarc și să vă cer sfatul. sad Sper să-mi acordați 10 minute din viață să citească asta și să dea un răspuns...răspuns!
.
.
.
Deci, eu am 13, 5 ani și am o prietenă de 2 luni( ea are 12, 5 ani), am hotărât însfârșit amândoi să ne pierdem virginitatea..Eu am două apartamente, distanță de un cartier între ele. Mama stă într-un apartament, iar tata în altul. Mama a fost la muncă sâmbătă dimineață, așa că am hotărât să mergem acolo, pe la 10.
Sâmbătă dimineață: Ne-am întâlnit, am mers acolo și am început să ne sărutăm și i-am dat jos bluza, mi-a dat jos bluza. i-am dat jos sutienu, i-am dat jos blugi, mi-a dat jos blugi. i-am dat jos chiloții și ne-am băgat în pătură sărutându-ne. Mi-am dat jos și eu boxerii și am rugat-o să stea în pătură să-mi pun prezervativul big grin. Am ieșit afară din pătură, am pus prezervativul și apoi am intrat înapoi. când să introduc penisul în vagin, am ejaculat, fără să apuc să introduc decât parțial penisul... Am fugit la baie și am aruncat prezervativul, am rugat-o să-mi aducă boxerii. Apoi ne-am îmbrăcat și eu supărat am sunat un prieten și am plecat la patinoar, unde de obicei mă duceam cu ea. Nu știu dacă ați citit până aici, dar vă mulțumesc oricum.
.
. P.s : voi cum ați fi procedat dacă ați fi ejaculat așa? Eu unul mor de rușine.
P.s2: Ați încerca din nou?

Răspuns Câştigător
| Corasonsalvaje a răspuns:

Hey buna.Sunt fata.E ceva normal pentru ca ai fost virgin si baietilor virgini asa li se intampla prima data ori ejaculeaza foarte repede ori foarte greu..ai fost norocos ca ai ejaculat repede pentru ca daca era sa stai mai mult ea fiind virgina o durea si era mai neplacut. Data viitoare cand o faceti nu ti se va mai intampla.dar ea tot virgina e asa ca incercati un preludiu mai lung.Ea ce zice? ai mai vorbit cu ea? Normal ar fi sa vorbesti cu ea pentru ca daca nu vorbesti de rusine ea va crede ca ai vrut doar sa te culci cu ea.Crede-ma ce spun sunt fatalaughing))Deci lasa rusinea nu esti singurul care a patit asa.Sa ma tii la curent cu ce mai spune prietena ta.Te pup ai grija de voi.

36 răspunsuri:
| ovidiu13b explică (pentru cristi1995):

Nu știu din ce generație faci parte, nu mă interesează. dar nu ai observat că dezvirginarea la 12/13 ani pentru generația asta e un lucru NORMAL?

| cristi1995 a răspuns (pentru ovidiu13b):

Nu e deloc normal copil copac... daca faci un sondaj printre copii de varsta ta ai sa observi ca multi nau idee cei aia...norocul vostru este ca aveti internet.Cand ai sa cresti ai sa imi dai dreptate.Nu mai deschide gura degeaba.

Răspuns utilizator avertizat
| ovidiu13b explică:

1. De unde știi. big grin 2. Cum adică „am lăsat-o baltă"?

| Tєqυιℓα a răspuns:

Pff, de unde pana mea' ai copiat textul ăsta rolling on the floor?

| Gameofthronessss a răspuns:

Doamne, 13 ani?