Bună. În primul rând tu o placi, iar ea nu știe. Ea n-are cum să te iubească, poate doar să te placă, dar nici de asta nu ești sigur pentru că nu ți-a arătat. Părerea mea este să vorbești prin mesaj(facebook, messenger, sms) și să-i spui dacă n-ai curaj față-n-față, iar dacă e vorba de un posibil refuz, asta-i viața, nu uita, fiecare primim și refuzuri. poate nu te place, nici tu n-o să placi toate fetele care or să-ți dea de înțeles aceeași chestie cum încerci tu cu această fată, nu? Ei bine, succes. O seară bună si ai!
Spune-i ceea ce simti.
Pentru a scapa de frica asta trebuie sa iti faci curaj.Sa scapi de frica trebuie sa primesti refuzuri...Nu totul in viata e doar lapte si miere.Trebuie sa iti faci curaj.
Osa te sfatuiesc ca sa nu faci asta fata in fata ci sa-i zici pe un site de socializare pe privat cum ar fi yahoo fb skype etc.....si vezi ceti zice Daca i-ai spune fata in fata siar da seama ca esti un pic disperat dupa ea funda?
" Doi tineri trec pe lângă o tipă trăsnet iar unul dintre ei zice :
- Wow, ce bună-i tipa! Oare cine o..." smotoceşte "?!
Tipa aude, se întoarce și zice :
- Un băiat deștept că un prost întreabă! "
Părerea mea e că trebuie să-ți faci curaj să-i mărturisești c-o placi; nu de alta dar mâine, cu siguranță că se va săruta cu unul mai puțin lipsit de curaj.
Poți să fii refuzat sau să continui nemarturisindu-ți dragostea; e cam același lucru. Baftă!
E grea situatia ta , hai ca am glumit nu mai este asa de complicat. Ca sa afli daca ei ii place de tine sau daca ai ceva sanse. Fii mai smecher, fa-i complimente frumoase si vezi reactia ei. Daca face urit atunci nu napusti asupra ei cu al compliment, lasa sa ii treca si mai fai unul si daca la al doilea face urit nu ai nici o sansa. Dar alege timpul cind le zici, le spui la momentul potrivit si doar cind sunteti voi doi.
beausingurlamasamea întreabă: