anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

îmi place de o fata de 4 ani,i-am spus acum in ultimul an ca îmi place de ea,m-a respins,încă incerc sa trec peste si sunt prieten foarte bun cu ea,ne intelegem de minune,numai ii o problema,mie nu îmi place când mă munte cineva,in multe întâmplări am impresia ca am minte si oarecum am impresia ca o rănesc,îmi cer iertare sincer,nu doar așa sa zic ceva doar ca sa ma ierte,sunt prea sensibil in jurul ei ma rănește lucrurile banale pe care le face,acum sunt intr-o stare foarte nasoală,din cauza ca azi ea s-a dus la un meci de football si i-am zis sa îmi trimita mesaj,mi-a trimis mesaj peste o ora dupa ce s-a terminat si a zis scuze ca nu am putut vorbi nu aveam telefonul la mine si acum nu pot vorbi ca ma duc undeva,na era ciudat faptul ca nu avea telefonul la ea,ca doar mi-a trimis mesaj in timpul meciului ca nu poate vorbi,nu mi-a convenit si vorbeam cu prietenul meu cel mai bun ca na uita ce face bla bla,ma minte si nu stiu ce,el mie alaturi de fiecare data,numai acuma era ceva ciudat,era de partea ei,m-am supărat si mai tare,apoi am aflat ca el vorbea cu ea despre ce s-a intamplat,mi-a trimis ea mesaj ca telefonul ei era la ea în geacă și își dăduse geacă cuiva si a primit-o abia mai încolo,dupa un prieten de-al ei îmi spune ca am o problema si sa nu mai vorbesc cu ea,apoi m-am supărat pe prietenul meu ca a vorbit cu ea si ca uite ce tîmpenie a ajuns din cauza ca el a vorbit cu ea,dupa i-am spus ca poate sa rămână de partea ei nu ma mai interesează,mi-a spus ca sa il sun când am sa cresc si am sa fiu mai matur,si nu stiu ce sa fac,cu el,o sa vorbească cu mine luni mai mult ca sigur de parca nimic nu s-a intamplat,numai nu stiu ce sa fac cu ea,îmi pare nespus de rău pentru ce ii fac,fara sa vreau,tot ne certam si dupa din nou suntem best friends, nu vrea sa o mai rănesc si ma doare faptul ca nu vorbesc cu ea, va rog am nevoie de ajutor ...multumesc mult

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

Chestia cu fata si doi baieti care mai sunt si prieteni e veche rau, cred ca nu exista oameni pe planeta asta sa nu fi trecut prin aceeasi poveste. Totul depinde de cum vrei tu sa vezi situatia. Vrei sa fi fericit sa te simti bine? atunci fa cum ti-am zis si nu te mai implica, pur si simplu vezi-ti de treaba ta si lasa totul in voia sortii. Daca vrei sa fi amarat, sa te, probabil, certi cu cei din jur si sa fi dat la o parte, atunci continua sa fi bagacios. Uite o chestie interesanta, de multe ori baietii se uita la fete si le plac doar pentru cum arata, dar chiar daca nu iti place de o fata pentru cum arata, daca incepi sa vorbesti cu ea, o sa iti placa foarte mult pentru cum gandeste si cum vorbeste cu tine. Gaseste sa vorbesti cu alte fete, fi prietenos, fi glumet cu ele, fi ajutator, fi un domn si vor aprecia foarte mult. Nu incepe cu "da-mi facebooku" sau chestii pe internet, mai bine le aduci o floare, sau o ciocolata si le intrebi ce au facut in weekend, ce parere au despre filmul asta, sau ce serial le place. Fi normal, fi natural, fi jucaus, inceteaza sa fi obsedat spre posesiv, nimeni nu agreeaza o persoana posesiva.

5 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Ai dreptate, chiar ai nevoie de ajutor. In primul rand ai nevoie de ajutor la ortografie, invata sa te exprimi corect si eligibil. In al doilea rand ai nevoie de ajutor psihologic. Ce trebuie sa faci acum este sa privesti totul ca fiind perfect normal, prietenul tau sa il privesti ca pe un prieten, adica sa te porti normal, sa nu ii ceri socoteala sau altceva, la fel si cu prietena asta, nu ii cere socoteala ca pe unde e si de ce nu da mesaj, ca nu e gagica ta sa iti dea explicatii. Esti foarte ciudat, si de asta s-au retras de tine, este posibil ca prietenul tau sa fie combinat cu prietena asta si nu vor sa iti zica pentru ca te comporti asa. Nu o mai privi ca pe o gagica ci priveste-o ca pe sora ta, da-i libertate, nu o mai sacai cu mesaje si telefoane, las-o in pace sa faca ce vrea. Concentreaza-te pe scoala, pe hobby-uri, pe altceva.

| Frank51 a răspuns:

Am patit.

Dar spre deosebire de tine, eu m-am adaptat. Eu m-am obisnuit sa nu mai vorbesc eu ea, decat in cazuri exceptionale, si nu am probleme. Inainte eram bestfriends, acum nu pot sa o vad in ochi, cum sa iti explic... Ea e genul de fata care profita, care iti cere ajutorul doar cand are nevoie, nu ii pasa de tine sau de sentimentele tale, chiar daca ii spui, si mai mult decat atat, te respinge. Si dupa asta, vrea sa fim bestfriends again. Imagineaza-ti ASTA!

| MidnightR a răspuns (pentru EnvyU):

Mda,la asta m-am gandit si eu, s-ar putea sa fie impreuna cei doi, sa vezi atunci ce telenovela ar iesi.Problema e ca ei nu prea sunt prieteni, din moment ce el pare sa fie dependent si obsedat de ea.

| MidnightR a răspuns (pentru EnvyU):

Stiu doar ca nu as accepta ca cineva sa imi contorizeze mie actiunile sau sa imi ceara socoteala(exceptie parintii). Deci banuiesc ca nici fata aia nu era in al noualea cer.Nu vad un viitor plin de curcubee daca continua "relatia" asta.

| cristi10grei a răspuns:

Wtf