Am trecut prin acelasi lucru, il placeam dar nu vorbeam deloc, eram in aceeasi clasa. L-am intrebat o singura data pe fb ceva, si apoi n-am mai vorbit. Dar mi-am dat seama ca este un copil care inca nu stie ce vrea, pentru ca se tot cearta si impaca cu prietena ei, care l-a inselat. Deci, te sfatuiesc sa iei initiativa.Nu mai astepta, invit-o in oras, mai cheama cativa prieteni comuni, mai vorbeste cu ea..vezi ce-i place ei. Bafta!
Incearca sa faci glume, si puteti sa vorbiti pe facebook poti sa pui o poza amuzanta si sa o etichetezi si incearca din glume cum vorbiti voi sa o intrebi daca te place
bafta!
Daca esti la scoala ( apropo, in vacanta ce ai facut?), stai frumos si linistit in banca ta, si sigur fata te va cauta. Nu uita sa fii si sobru!
Pai daca esti baiat intra pe ea intreab-o cum a fost in vacanta pune si tu niste intrebari banale intreab-o daca are prieten lungeste si tu dialogul. si daca vrei sa fi cu ea intreab-o ca esti baiat.Ei daca-i place de tine nu te va cauta totusi este fata! Succes
Fetelor le place să fie în centrul atenţie.să te duci pe lângă ea.să o faci să râdă.să o iei la o plimbare printr-un parc la sfârşit de ore.îi mai dai un mic cadou. până o faci şi pe ea să te placă. dacă deja te place lucrurile o să fie mai uşoare..doar dă-te pe lângă ea şi comportă+te normal..BAFTĂ!
Ok, dar a doua parte a intrebarii era cum sa ntru in vorba cu ea, si nu pe net, in realitate. m-am tot gandit o ora si tot ce am gasit a fost doar buna... dupa asta nu mai am nicio idee ce voi spune. plus ca fata e foarte desteapta si timida
RRSecularHumanist întreabă: