Ai grijă sa te remarce, sa fii placut, dar da-i de înțeles ca nu esti usor de cucerit, ca te atrage oarecum dar ca nu ai fi mort dupa vreo fata.
Pai....de exemplu poti sa încerci sa te bagi in vorba cu ea. Sper ca te-am ajutat.
Iti spun eu cum functioneaza treaba, fiindca din acest orgoliu si narcisism se supraapreciaza din moment ce in decursul vietii primeste cu mult mai multa atentie decat primeste un baiat (asta se intampla cam la fiecare fata).
Evident, fetele noastre de Romanica au orgolii si greturi cat 10, iar pe noi, "fraierii neexperimentati", ne vad ca pe niste "extra-optiuni", nu ca oameni.
Eu zic sa nu te complici prea tare, nu prea ai ce sa castigi incredere, doar nu te mai gandi la ea, ca altfel tot tu o sa suferi si vei deveni frustrat, si uite asa iti scade si stima de sine. Iar de multe ori, daca o fata te vede fara experienta in relatii, nu ar avea timp de discutii cu tine, ti-ar intoarce spatele din secunda 2, datorita faptului ca nu esti interesant.
Eu zic sa mai incerci, iesi cat mai mult prin cluburi, parcuri, evenimente, poate ca dai de fata potrivita tie.
In cazul asta, nu poti face nimic, te stresezi degeaba.