Wow cam mult
nu stiu odata cand dansezi cu ea sau cu prima ocazie cand sunteti mai apropiati o saruti sau o iei in brate cumva, dai sa o saruti si o intrebi daca s-a mai gandit...
da cred ca mai bine nu o mai intrebi, treci direct la fapte
Frate (scuze daca esti fata) sper sa nu razi de mine dar sunt prea timid ca sa o sarut... + ca nu stiu sa sarut (cu limba). Intelegi?
Nu rad
bine nu trebuie cu limba, dar totul vine pe moment
tu cam ce ai vrea sa faci?
acel sarut tine loc de intrebarea aceea "vrei sa fi cu mine"
Faza e ca nu stiu cum sa fac sa o sarut.
Doar nu o fac in timp ce vorbim stii.:"Sii ce ai mai facut asea... pupat..."
Nu?
Si mi-e frica, ca s-ar putea sa refuze sarutul. intelegi?, iar daca se intampla asta. ma sinucid. (nu la propriu).
Poate a spus ca se mai gindeste pentru ca nu vrea sa para usuratica, si apoi trebuia sa o intrebi daca sa gindit, crede-ma ca e mai timia ca tine ca sa-ti spuna fara sa o intrebi. Dar daca vrei intr-adevar o relatie cu ea in nici un caz nu o intreba direct! mai bine vorbiti la tel. sau fb., fa-i complimente si invit-o la un ceai sau sa va primblati in parc. Apoi daca accepta deja inseamna ca te place.
P.S Nu iti fa griji de sarut, ai grija cind nu este nimeni prin preajma privesti-o in ochi si sarut-o, mai departe totutl vine de la sine, daca vrei sa iti placa nu te gindi la asta ca nu stii sa saruti, ce o sa zica, oare ii place ect.
Baiete. Lasa saruturile, intai curteaz-o si fa-o sa te placa si dupa aia o saruti cat vrei. Nu te du hai hui o saruti din prima asa, o sa te plesneasca una doua.
KatiMe27 întreabă: