In primul rand, sa nu faci greseala sa ii spui acest lucru pe facebook/messenger sau mai stiu eu ce pentru ca o sa fie penibil. Invit-o si tu afara, intr-un local sau in parc, petrece mai mult timp si fii dragut cu ea. Mi se pare penibil sa-i spui unei fete ca o placi asa dintr-o data pe facebook fara sa-i arati nimic in realitate. Fi deschis cu ea, iesiti pe afara si lasa emotiile ca doar esti baiat!
Când crezi că are o părere bună despre tine îi spui ce simţi ori alegi să-i spui invitând-o la o plimbare ori pe net. Decizia este a ta.
Niciodată să nu-ţi ceri scuze pentru că ai spus ce simţi!
Mult curaj.
Ai putea sa-i spui asa:
"Tu, arăţi beton! Ţ-am dat un laic pe faişbuc! Ti combini cu mini?"
Poti sa iesi cu ea intr-o zi la o plimbare, intr-un parc, si sa va plimbati, sa cauti un loc unde sunt flori, sa-i rupi na si sa i-o dai, si in momentul in care ii intinzi floarea, te uiti in ochii ei, ii zambesti, si daca si ea are acea privire, te apropi de ea si ii dai un pupic
Pai putea pe un afis mare sa scrii :
"Esti mereu in inima mea!"
Sau sa-i faci din patale de trandafiri o inima cu tine in mijlocul ei (sa ai un trandafir in mana)si sa rogi pe cineva sa o aduca cu ochii legati cu o esarfa.
Funda?
Mai intai cauta locul potrivit. Sa o duci intr-un parc la apus ar fi romantic (parerea mea). Incepe usor, cu multe pauze... pana cand o vei spune! Sunt fata, stiu ce ne place. Sper ca te-am ajutat.
Cel mai frumos mod in care ii poti spune ca o placi, este prin ceva ce ei ii place! Un exemplu: afla ce fel de flori ii plac cel mai mult, cumpara-i un buchet mare si ii strecori un bilet in care ii scrii ca o placi. Fii atent la expresia fetei cand citeste biletul, asta va spune multe Succes!