Buna! Ceea ce ar trebui sa faci e sa vorbesti sincer cu fata respectiva si sa o intrebi direct daca vrea sa incepeti o relatie. Daca incepeti o relatie fie ea si de prietenie puteti sa va cunoasteti mai bine. Daca nu risti, nu castigi! Bafta!
Ii poti face cadou un buchet de trandafiri si pe langa o ciocolata, orice ii vei da ea va aprecia pentru ca gestul conteaza!
Trebuie sa fi sincer cu ea, si daca veti incepe o relatie ai grija sa nu o ranesti si sa nu o minti niciodata. Poate ea nu va accepta sa fiti un cuplu din prima dar tu trebuie sa o intelegi pentru ca asta inseamna ca ea inca mai sufera dupa fostul ei prieten... Dar voi va trebui sa ramaneti prieteni(abia va mai cunoasteti) pana cand ea va fi pregatita sa inceapa o noua relatie, nu uita sa fi sincer cu ea si sa nu o dezamagesti!
Sper ca te-am ajutat BAFTA!
Nu pot vedea conversatia aceea, dar eu zic ca fata te place dar nu a vrut sa recunoasca, altfel spunea clar, NU.
Ii poti oferi o ciocolata buna, intri in vorba cu ea si ii spui si despre sentimentele tale...nu neaparat in primele 10min de la intalnire
Nu o floare, ci un buchet mare, nu o ciocolata, ci o cutie mare cu bomboane fine de ciocolata! Ai mare grija la cei doi prieteni, si ei o iubesc si abia asteapta ca tu sa ratezi si sa le vina lor randul!
Menționez că nu sunt așa mare, am 14 ani jumătate!
Acum noi vorbim pe facebook și mesaje(am numărul ei)!
Nu știu ce să o mai întreb?
(Fetele) ce vă place să vă întrebe un băiat? Mulțumesc!
hggfsrk întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Dragomir_Cosmin_1999 întreabă:
Mutubal întreabă: