De unde stii ca nu va place pe niciuna din voi? Ar putea avea o atractie pentru tine, intrucat ar trebui sa-l bagi in seama. Din cate am inteles iti doresti sa stii daca te place, nu-i asa? Printr-un singur mod poti afla: arata-i ca il placi si vezi cum reactioneaza. Daca primesti o respingere, renunta. Dragoste cu sila nu se poate. Totusi, ai grija sa nu pari nici disperata/moarta dupa el, se va simti prea ridicat in slavi si va avea tendinta de a-si bate joc. Multa bafta
Dar eu sunt foarte timida... ma fac mai rosie ca o rosie si ard toata )
El este un tanar sanatos si este normal sa-i placa fetele frumoase, nu numai una.
Sa nu va mai uitati unul la celalalt. In felul acesta uitati ca a existat ceva intre voi.
I-am vorbit ieri...dar totul pare atat de rece si indiferent...
Un threesome, după aceea, sigur va ştii cu care din voi va dori să rămână.
Iar dacă e incert, s-ar putea să vă ceară să o mai faceţi o dată.
E posibil totuşi s-o ceară de mai multe ori...
Nu. Nu stiu ce sa fac. Daca il intreb asa dintr-odata de ce e asa de rece. poate o sa ma intrebe "cum ar trebui sa fiu?".Am vorbit foarte putin... buna, ce faci si cam atat...
Multumesc pentru raspuns, Drolja. Apreciez foarte mult. As aprecia si mai mult daca ai citii inca o data intrebarea mea si ai observa ca acolo scrie "niciuna din noi". Cat despre fata cealalta, i-a facut rau.
Dar eu am trimis ultimul mesaj aseara...si nu a raspuns...dar l-a vazut
Daca doresti sa activezi mesajele si pentru membrii juniori, putem discuta aceasta problema in detaliu pe privat.
Poate te place si pe tine sau observa ca te uiti la el si isi da seama ca il placi
beausingurlamasamea întreabă: