Sa sti ca la 11 ani nu esti mare...E normal sa fi copilaros.Sa ai iubite si maturitate vei avea timp in viitor. Poti sa ii spui ca o placi si vezi daca simte la fel.Nu o obliga sa fie mai putin copilaroasa pentru ca asa vrei tu, in definitiv nici nu esti prietenul ei ca sa o rogi in cel mai bun caz lucrul asta.E o porcarie ceea ce ai zis in toate randurile... daca e copilaroasa las-o asa si ar trebui sa iei exemplu de la ea, mr adultule.
Nu stiu eu am 13 si imi place si mie de un baiat tot asa prea copilaros dar in cazul meu e putin altfel... in fine. Cred ca ar trebui sa o abordezi intr-un fel prin care sa ii arati ca o placi dar discret si vezi ce fel reactioneaza Dar sa stepti? nu cred ca e cea mai buna solutie, poate nici tu nu o sa o mai palci poate ca si ea se va indragosti de altcineva. ceea ce ti se intampla nu se numeste viata sexula. in niciun caz, ai doar fluturi in stomac cum se zice nu stiu asta e opinia mea!
Cand palci pe cineva il placi asa cum e nu ii ceri sa se schimbe din cate spui tu iti place de ea dar nu este deloc genul tau...si cu viata sexuala este prea devreme de acum...
Am si eu 11 ani. sentimentul asta. )) stiu cum e. suntem niste copii. inca nu suntem pregatiti. macar esti frumos?))
Vrajesc cu frumusetea si tupeu meu . Glumueam.
Apropo, numai imi place de tipa aceasta . Am gasit si alta de 13, insa nu e din scoala de la mine .
Anyway, mersi pentru raspuns.
. Generatia asta noua ne parleste. La 11 ani, deja ai iubita de 15
Esti un prost, si eu am (implinesc maine) 11 ani! crede-ma ca daca te lovesti cu capu'de perete ai sa vezi totul clar,dar daca nu poti,anunta-ma si iti arunc eu o palma(sau, eventual, un pumn, cum il cunosc prea bine colegii mei de clasa ca unu; o imblat buimacit o saptamana ca m-a enervat)si te vei trezi din cosmarul asta! Cauta-ti de invatat, baietele si nu te lega cu fetele ca daca se enerveaza ca mine nu vei supravetui nici macar 5 secunde! Fii si tu cu picioarele pe pamant si gandeste-te la invatatura si nu la prostii! daca imi vei urma sfatul.iti va fi mult mai bine in viitor!
'baietele'. Amice, esti mai mic decat mine cu 1 an. Acum incerci sa iesi si tu in evidenta cu 'inteligenta' ta, sau cum? Nu mi-a venit sa cred ca un copil de 11 ani imi scrie mie asta )
'nu voi supravietui nici macar 5 secunde'. Esti un mare idiot, amice.
1 la mana nu sunt idiot
2 la mana tu esti un idiot, amigos
3 la mana, si ce daca is mai tinerica si tu esti un mosnegel? eu sunt fata, asa ca sfatul iti va prinde bine
4 la mana nu suporti ca eu am dreptate si nu tu
5 la mana cautati de invatat si nu de fete