Intreab-o cum a fost ziua ei, intreab-o despre ea, ce ii place ei cel mai mult sa faca, cand a facut ultima oara acel lucru, cum se simte cand face ce ii place cel mai mult, intreab-o daca citeste, ce filme ii plac, pune-o sa iti povesteasca despre filmul ei favorit, ascultati impreuna muzica ei preferata, spune-i preferintele tale in materie de filme, muzica etc. daca tu ai alte preferinte nu o mintii spunandu-i ca si tie iti place ce ii place si ei. fi sincer si arogant. intreab-o daca ar fi posibila teleportarea unde ar vrea sa fie in momentul acela, intreab-o unde a calatorit, daca se mai joaca cu papusile, fa glume cu ea, fi amuzant insa nu ii spune bancuri. e o mare greseala sa spui bancuri fetelor, devii plictisitor. in general vorbiti despre ea, si mai putin despre tine. Spune-i ca tu esti o fire mai misterioasa si nu te deschizi in fata multor persoane, apoi intreab-o daca se considera o persoana speciala. Spune-i ca ai vrea sa vezi daca e genul de persoana pe care ai vrea sa o cunosti mai bine. Provoac-o spunandu-i ca vrei sa o seduci apoi intreab-o "crezi ca poti sa imi faci fata?" sunt multe lucruri dar ma dor degetele eh mult succec
Nu joci un film. Nu trebuie sa fie prea complicat... De ex. :
-Buna. Ce faci?
-Bine pe acasa ascult muzica, tu?
- Pai uite pe feibuc, ce muzica asculti?
- Skrillex
- A da, am auzit de el. Iti place Dub Step?
- Da. Il ador
- Si eu; x Dar ascult si alte genuri de muzica Cum ar fi : Antonia, Shontelle, Sakira...
... EtC. Este doar parerea mea, dar poarte te ajuta
Nu te panica. si nu iti fa un scenariu de inainte. Pur si simplu improvizeaza. spune`i ca iti place poza ei sau. ca ai vazut-o ieri. intreab`o daca ii place o melodie. daca e interesata o sa lungeasca o banala discutie
Trebuie sa gasesti un subiect de interes comun si sa il dezvolti cu acea persoana.De exemplu:daca tie iti plac masinile si ei ii plac masinile atunci aveti un subiect de interes comun