Buna.Daca i-a venit ciclul are dureri mari de burta, difera de la fata la fata. Durerile de burta sunt normale la unele fete, iar la altele nu. Spre ezemplu mie mi-a venit de la 10 ani si jumatate.Ma durea tare mult burtea, iar tamponul se umplea.Ai pofta de sex, dar se rezolva.Funda..Am nevoie de ea pana maine.
Depinde de la fata la fata. Pot fi in dureri si sa aiba o stare foarte proasta, pot fi schimbatoare sau pot fi la fel ca intotdeauna. Nu e o stiinta exacta.
Te referi la menstruatie? daca da atunci se simte masol si nu ii este comod si doreste sex tare mult
Curiozitate ieşită din comun?
Dureri abdominale îngrozitoare şi mai ales diverse stări de agitaţie, nervositate, nostalgie.
Ar mai fi un pont pe care ar trebui să-l ştii, însă o să-l remarci la viitoarea ta prietenă.
Depinde de la organism la organism. sunt unele dureri si disconfort la unele mai puternic la altele dureri mai usoare
Deinde de la fata la fata.Pe unele le dor burat, greturi, l-i se fac rau....ect.dar mie nu mi se intampla nimic in zilele alea.Sunt niste zile ca oricare altele.
Depinde de la fata la fata. Unele nu au dureri deci se simt bine duap ce se "acomodeaza", iar altele au dureri mai de burta.
Bellicous întreabă:
Anonimulanonim28 întreabă: