| Sarj a întrebat:

Imi puteti spune cum se simte o fata atunci in perioada aia? cand e pe stop?

Răspuns Câştigător
| Biuuu03 a răspuns:

Buna.Daca i-a venit ciclul are dureri mari de burta, difera de la fata la fata. Durerile de burta sunt normale la unele fete, iar la altele nu. Spre ezemplu mie mi-a venit de la 10 ani si jumatate.Ma durea tare mult burtea, iar tamponul se umplea.Ai pofta de sex, dar se rezolva.Funda..Am nevoie de ea pana maine.

11 răspunsuri:
| crazytalk a răspuns:

Depinde de la fata la fata. Pot fi in dureri si sa aiba o stare foarte proasta, pot fi schimbatoare sau pot fi la fel ca intotdeauna. Nu e o stiinta exacta.

| cicika a răspuns:

Te referi la menstruatie? daca da atunci se simte masol si nu ii este comod si doreste sex tare mult

| h3r a răspuns:

Curiozitate ieşită din comun?
Dureri abdominale îngrozitoare şi mai ales diverse stări de agitaţie, nervositate, nostalgie.
Ar mai fi un pont pe care ar trebui să-l ştii, însă o să-l remarci la viitoarea ta prietenă.

| Azµre a răspuns:

Stresată!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde de la organism la organism. sunt unele dureri si disconfort la unele mai puternic la altele dureri mai usoare

| Unicucebeea a răspuns:

Eu una ca de obicei laughingDa atunci mereu am nervi laughing

| mona a răspuns:

Se simte inconfortabil din toate punctele de vedere

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Deinde de la fata la fata.Pe unele le dor burat, greturi, l-i se fac rau....ect.dar mie nu mi se intampla nimic in zilele alea.Sunt niste zile ca oricare altele.

| VampireBlood a răspuns:

Depinde de la fata la fata. Unele nu au dureri deci se simt bine duap ce se "acomodeaza", iar altele au dureri mai de burta.

| VampireBlood a răspuns:

Scuza-mi greselilelaughing

| ZuzuMissy a răspuns (pentru Biuuu03):

Biby tu ai avut pofta de sex? de unde stiai asta si cum ai rezolvat problema? big grin