Nu este un lucur neobisnuit sa nu stii ce subiect sa alegi. Incearca saii pui intrebari despre viata ei, ce ii place, dar daca vezi ca se supara daca ii spui ceva, opreste-te, cu totii avem probleme. Sarutati-va cum ati facut a prima intalnire, vorbeste si tu despre tine, raspunde-i la intrebari, dar sa nu incepi sa vorbesti despre tine si sa nu mai termini. Daca stati si va uitaati unul la altul, asa, sarut-o sau intreab-o ceva, devine plictisitor sa stati doar asa. Bafta!
Cred ca ati putea vorbi despre mine.
Ieri am fost la gratar, am baut si a condus tata.
Ati putea sa incepeti cu asta.
E normal sa ramai fara subiect de vorba, dar problema nu e asta, problema e ca fiind la inceputul relatiei aveti acea rusine in voi, nu vrei sa spuneti ceva gresit de aceea e tensiunea aia intre voi, problema asta o va rezolva doar timpul, cu cat petreci mai mult timp cu ea cu atat te vei simti mai in largul tau, cand esti cu un prieten bun nu exista sa nu ai subiect de vorba de exemplu, pentru ca ai petrecut mult timp cu el, ei acelasi lucru si cu prietena.
Daca nu o cunosti bine, e si normal sa nu ai subiecte de discutii, ce varsta ave ti voi doi?