| 123and123 a întrebat:

Salut, TPU.
In urma cu 6 luni "m-am cuplat" cu o fata de 19 ani.
Dupa ceva timp am incercat sa trecem la 'urmatorul pas' dar surpriza: avea himen neperforat.
A fost la un medic ginecolog care a operat-o, facandu-i un orificiu.
Dupa perioada de pauza recomandata de doctor am incercat din nou sa facem acel pas.
Problema este ca vaginul ei masoara aproximativ 3-4 centimetri (maxim).
Ce am putea face in situatia de fata?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Numai la recomandarea doctorului, noi nu avem de unde sa stim daca e bine.Succes!

| PersonajFictiv a răspuns:

Ce ai putea face?
Sa mergi la medic iar, sa-i spui ce problema are.
Multa bafta!

| 123and123 explică (pentru PersonajFictiv):

Doctora stie despre problema ei si a spus ca se va mai adanci in timp...dar nu prea mult. Am vrut sa merg la alt doctor sa cer o parere dar ea este putin rusinata de situatia de fata si vreau sa-i ofer niste timp sa-si revina...

| corbulalbrosu a răspuns:

Se poate considera ca fiind practic incredibila ''povestea'' ta, ca o fata de 19 ani sa aiba himenul neperforat la aceasta varsta. In cazul in care himenul este de tip neperforat procesul menstrual fiind imposibil de a se produce, fetele respective sunt obligate sa apeleze la serviciile medicului ginecolog la varsta pubertatii adica in jurul varstei de 11-13 ani, adica in momentul in care debuteaza ciclul lor menstrual. Adancimea medie a vaginului indiferent de dezvoltarea fizica a femeii se situeaza in jurul valorii de 8-11 cm. Arfi cazul sa te informezi corect inainte de a mai debita....aiureli. laughing

| 123and123 explică (pentru corbulalbrosu):

@ corbulalbrosu, nu te grabi sa judeci. Nu am mintit cu nimic, exact asta este situatia de fata. Sa spunem ca ea are o situatie mai delicata cu parintii ei si ca ei nu stiu prea multe. Ea mi-a spus ca a mai fost la medicul ginecolog undeva pe la 14-15 ani dar nu mai stie ce i-a spus. Si mie mi s-a parut incredibil cum de nu i-a facut nimic doctorul de atunci, dar asta nu mai conteaza. Toate problemele astea sunt 100% reale, chiar daca par greu de crezut. Din pacate nu debitez nici o aiureala...

| TheWisest a răspuns:

Sa faci micsorare de penis sa corespunda marimii ei