Bre ce copii cresc in secolu 21, sa moara Franta unde sa mai auzit de asa iubire la 14 ani si inca sa fumezi, pai ce dracu fac parintii vostri mai ce viitor va ofera? reveniti lume cu picioarele pe pamint puneti mina pe invatat si uitati-va la tv cu desene animate, pai se poate asa ceva.
Este rebela in prostie. La 14 ani asteptam de la prietenul meu o rama cu o poza de a noastra si o cutie de bomboane, nu tigari. O carte de citit... scuza-ma, nu va mai arde de citit carti la varsta asta sau ma insel?
Cum sa ii cumperi tigari? Eu nu-s fumatoare dar si daca as primi asa ceva i le-as da in cap iubitului. Si are 14 ani, ar trebuie sa o ajuti sa se lase nu sa-i incurajezi viciul. Ia si o tu o bijuterie (poate fi mai rock, gothica daca astea-i plac) un buchet de flori, canute dragute, rama faina cu poza voastra in ea, fii mai creativ. Poti lua ciocolata daca chiar nu ai idei sau buget.
Votez pentru Rafaello, deoarece la 14 ani nu cred ca e o fumatoare prea inraita si daca ii iei niste tigari de calitate o sa fie prea tari pentru ea!
bft
As miza pe rafaello.Nu e bine sa o incurajezi sa fumeze.Mai ales ca e fata.Mai ales ca asa mica.Asta numai daca si nu fumezi.
Cumpara-le pe ambele si fa-i o surpriza placuta... du-o undeva, unde crezi ca ii place
Cumara mai bine un tricou cu o trupa preferata de ea sau daca nu gasesti cumpara cutia de rafaello si un trandafir
) La 14 ani el traieste "valentines day" ca la 30 de ani
) sunteti penali rau sunt de 10 minute pe TPU si ma pis pe mine de ras
)))
cristix întreabă: