anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete: ce cadou as putea sa ii fac iubitei mele? Ea are 14 ani (impliniti cu o saptamana in urma) e un pic mai rebela (seamana cu mine). Ma gandeam sa ii cumpar o cutie de rafaello sau un pachet de tigari de calitate(e fumatoare). Ce sfat imi dati (dau funda de Valentines Day).

28 răspunsuri:
| DiazAndreea a răspuns:

Mai bine rafaello si eventual un trndafir rosu

| bObby123 a răspuns:

Votez pentru Rafaello, deoarece la 14 ani nu cred ca e o fumatoare prea inraita si daca ii iei niste tigari de calitate o sa fie prea tari pentru ea!
bft

| August99 a răspuns:

Cumpara-le pe ambele si fa-i o surpriza placuta... du-o undeva, unde crezi ca ii placewinking

| Fatamuntilor a răspuns:

As miza pe rafaello.Nu e bine sa o incurajezi sa fumeze.Mai ales ca e fata.Mai ales ca asa mica.Asta numai daca si nu fumezi.

| Roxana121 a răspuns:

Bre ce copii cresc in secolu 21, sa moara Franta unde sa mai auzit de asa iubire la 14 ani si inca sa fumezi, pai ce dracu fac parintii vostri mai ce viitor va ofera? reveniti lume cu picioarele pe pamint puneti mina pe invatat si uitati-va la tv cu desene animate, pai se poate asa ceva.

| BiuL a răspuns:

Cum sa ii cumperi tigari? Eu nu-s fumatoare dar si daca as primi asa ceva i le-as da in cap iubitului. Si are 14 ani, ar trebuie sa o ajuti sa se lase nu sa-i incurajezi viciul. Ia si o tu o bijuterie (poate fi mai rock, gothica daca astea-i plac) un buchet de flori, canute dragute, rama faina cu poza voastra in ea, fii mai creativ. Poti lua ciocolata daca chiar nu ai idei sau buget.

| Awesom a răspuns (pentru Roxana121):

Nu mai bine sa moara Burkina Faso.On topic, de cand toata lumea are internet si facebook, iubirea apare mai tarziu, la 14 ani e doar o vrajeala.

| Roxana121 a răspuns (pentru Awesom):

Internetu e o retea de socializare omule, ce are una cu alta? la 14 ani sai oferi unei domnisoare tigari faci pirnaie fraerule ce esti, e minoara nu te-ai gindit la un parfum sau o cutie de ciocolata? acum sa-i cadonezi si prezervative sa aiba fata de toate...

| Awesom a răspuns (pentru Roxana121):

Eu nu umblu cu minore, cel care pune intrebarea umbla.Eu la 14 ani cand eram eu i-am dat unei fete o carte cu Sandra Brown.

| Roxana121 a răspuns (pentru Awesom):

Na-m zis cu umbli cu minoare omule, citeste atent, am zis ca poti afce pirnaie pentru cai oferi unei minoare tigari e clar? ofera-i si fetei acestea o carte sau orice altceva in afara de tigari mai exista?

| Striker14 a răspuns (pentru Awesom):

Doamne, eu am 14 ani si am cerut un sfat, nu o morala.

| Awesom a răspuns (pentru Striker14):

Atunci frate ninja, du-o la un film si apoi la o pizza.

| Striker14 a răspuns (pentru Roxana121):

Repet 'poate un rafaello'. Faza cu parnaia nu e reala. A prins politia la noi la scoala si nu a facut nimeni parnaie. A, si am 14 ani!

| Roxana121 a răspuns (pentru Striker14):

Am dat sfat nu vezi?

| Striker14 a răspuns (pentru Roxana121):

Bine, dar ' faci
pirnaie fraerule ce
esti' nu e sfat...

| Roxana121 a răspuns (pentru Striker14):

Alta idee in loc de 1 paket de tigari nai auzit? normal esti fraieri in cazu asta...

| TheSmith a răspuns:

I-ai un dildo, daca mai este virgina! rafaello si un trandafir rosu!

| Vlad_Iancu_1996 a răspuns:

laughing) La 14 ani el traieste "valentines day" ca la 30 de anilaughing) sunteti penali rau sunt de 10 minute pe TPU si ma pis pe mine de raslaughing)))

| Oana92 a răspuns (pentru Roxana121):

De fapt nu face nimeni puscarie pentru ca ofera unui minor tigari. eventual patronii de magazine care vand tigari minorilor pot fi amendati, dar atat!

| Azµre a răspuns:

O floare și nimic mai mult!

| Roxana121 a răspuns (pentru Azµre):

Floarea se ofileste nu intelege nimic din ea, dar tigarile trebuie sa fie o mare placere pentru individa respectivabig grin

| Azµre a răspuns (pentru Roxana121):

Da da corect, dacă se putea un trandafir din țigări, era și mai bine. SAu nuuuu, o pipă!

| Roxana121 a răspuns (pentru Azµre):

big grin

| Azµre a răspuns (pentru Roxana121):

tongue

| missiulia98 a răspuns:

Cumara mai bine un tricou cu o trupa preferata de ea sau daca nu gasesti cumpara cutia de rafaello si un trandafir

| wess89 a răspuns:

Daca e rebela, mai bine ia tigari

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Este rebela in prostie. La 14 ani asteptam de la prietenul meu o rama cu o poza de a noastra si o cutie de bomboane, nu tigari. O carte de citit... scuza-ma, nu va mai arde de citit carti la varsta asta laughing sau ma insel?

| Bijuterii111 a răspuns:

Mai bine o bijuterie