Pai sa vedem...Mie sincer mi-ar placea sa ma bag ein seama sa-mi zica ca poze mea de frumoasa Si sa numi dea impresia de un vagabond. Spune-i ca si tu ai fost la aceeasi scoala. Intreab-o cum sunt porfesori si dupa ce te intalnesti cu ea fata in fata de abia atunci cred ca ar fi normal sa-i spui ca o placi. Ca daca ea vede ca esti un simplu baiat de pe facebook nu o sa te bage in seama ...Bafta!
Intra in vorba cu ea..intreab-o ce mai e pe la scoala, vorbeste cateva zile cu ea ca simpli cunoscuti, o scoti afara sa vorbiti si te comporti ca un prieten, e micuta si e posibil sa aiba emotii asa daca vede ca esti cat se poate de normal se mai linisteste sa zic asa..mai vorbesti cu ea cateva zile si apoi ii zici ca o placi o sa fie mai usor succes
Hey eu zic sa ii spui direct ca o placi si ca varsta nu conteaza adica mai bine fi tu insuti ca e cel mai bine funda?!
O intrebi ce face si daca nu se combina (90%esec garantat daca imi urmezi sfatul)
Lasa-i un com la o poza, spune-i ca e frumoasa.
apoi intra pe chat si intreab-o una alta, va cunoasteti mai bine
daca te place nu va fi foarte greu.
Daca e o fire naturala vei vedea ca se va emotiona pentru ca vede ca esti mai mare decat ea.Fii natural, si o sa vezi ca va merge...Incercarea moarte n.are! Bafta:*:*
Depinde ce gen de fata e.
Poate fi genul de fate careia ii place sa se dea toti la ea, sa ii zica cat de frumoasa si extraordinara e etc. si atunci asa faci, ii dai like la toate pozele si comm si o abordezi pe chat si ii spui ca te-a impresionat cat de frumoasa e.
Dar daca este mai cuminte si desteapta, incearca sa observi ce ii place(uita-te lac ce a dat like) si vorbeste cu ea pe tema asta si apoi treci si la intrebari mai personale.