| VanatorulDeRecompense a întrebat:

Iubita mea nu prea are apetit sexual. Chiar o deranjeaza cand ii spun eu sa o facem. Am impresia ca are un complex legat de asta si se simte "curva" daca o face, ceva de genu. Si se relaseaxa greu. E posibil sa nu fi fost dezvirginata cum trebuie? Se simte prost cand o face, cum am zis mai sus. Ultima data cand i-am zis sa o facem, era fix in ziua in care am facut 6 luni,si cand i-am zis s-a suparat foc, a zis ca nici macar in ziua asta nu putem sta cuminti(nu o mai facuseram de o saptamana), si ca ia sa vada ce fac daca nu mai facem deloc, si a zis ca o perioada nu mai vrea deloc, ceva de genu cine nu iti cere nimic,merita totul. Ce pot sa fac in legatura cu asta? Ce sa ii zic sa nu se mai simta "curva" cand face sex, am incercxat sa ii zic ca e normal sa o faca cu iubitul ei, etc

8 răspunsuri:
| adrianadi97 a răspuns:

Frate,she has the pussy she makes the rules.Niciodata nu ii spune tu ei, las-o pe ea sa vrea...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil are legatura cu faptul ca faceti doar sex, nu dragoste. In general, femeilor nu prea le place sa faca sex fara implicatii sentimentale, de aceea trebuie intai sa construiesti o relatie cu ea, sa ajungeti la sentimente reale, de dragsoste, la intimitate si incredere si abia apoi in pat. Toate astea nu se construiesc in cateva luni, ci in aproximativ un an. Daca in primul an de relatie ajungeti la sex, relatia nu va mai evolua pe plan sentimental prea mult, va ramane vesnic: facem sex sportiv, nu ne implicam sentimental. Si de chestia asta te plictisesti foarte foarte repede. Asadar e vina celui care a adus vorba despre sex in primul an de relatie si nu a avut rabdare sa construiasca intai sentimente, intimitate, respect. Ati facut sex repede, era normal ca pasiunea sa se stinga repede (extrem de rar se intampla altfel), iar ea sa inceapa sa se simta folosita si neinteresata de sexul lipsit de sentimente. Daca tu chiar ai ceva sentimente pentru ea, luati o pauza in care sa nici nu discutati de sex (6 luni daca esti extrem de nerabdator, 8-12 luni daca ai un pic de rabdare), timp in care sa va cunoasteti, sa ajungeti sa aveti intimitate sufleteasca si abia apoi reincepeti-va viata sxeuala pe noile baze construite. Vei vedea ca va fi de 1000 de ori mai bine si ca ea isi va recapata interesul pentru a face dragoste.

greece12
| greece12 a răspuns:

Daca i-a fost inoculata prin educatie,ideea ca sexul e ceva murdar,gresit sau umilitor,reactia ei este fiziologica-din punctul ei de vedere.
Daca si-a inceput viata sexuala la o varsta mica,iarasi e normal sa simta in felul asta,nu era pregatita din nici un punct de vedere si,psihologic,o darama gandurile de vinovatie,asa ca te "pedepseste" si pe tine,tu fiind cel care (considera ea),este principalul vinovat...
Nu stiu nici cum te comporti cu ea, posibil si aici sa existe o problema, ca sa se relaxeze greu, probabil esti grabit si urmaresti doar propria satisfactie, nu te intereseaza ca si ea sa se simta bine.Multi barbati au fost considerati extraordinari in pat,nu din cauza dimensiunilor exagerate,ci din generozitatea incapatanata cu care cautau sa ofere tandrete,placere si satisfactie totala,partenerelor lor! Asa ca,schimba-ti comportamentul egoist in pat!
Si daca nici atunci nu exista vreo schimbare,cauza e pur psihologica!
Nu insista pe tema sexului,cu cat mai mult insisti,cu atat mai mult ea te va refuza.
Invata sau sa nu ceri deloc sau sa ceri fara cuvinte,sa-i arati ca o doresti,dar fara sa insisti.
Daca tu nu o poti intelege pe ea,nu te astepta ca ea sa te inteleaga pe tine!
Sunteti intr-un impas serios si daca nu reusesti sa te pui in locul ei, n-o vei intelege, veti fi vesnic nemultumiti amandoi si relatia voastra se va sfarsi intr-un timp scurt.
Asa ca, n-o judeca, ci ascult-o si incearca sa intelegi.

| NnDWtf a răspuns:

Eu cred ca nu te iubeste, de aia nu prea vrea ea. Sau ii dai prea multa atentie cand nu faceti sex si ii convine mai mult asa.
La inceput, fa dragoste, nu sex.

| GutuvanMorgan a răspuns:

Cauta-ti alta, bro! Si oricum, o femeie oricat ar fi de curva, nu uita ca se satura de sex, deci vrea si dragoste.Foarte simplu: Nu-i oferi dragoste, nu-ti ofera sex! Din nefericire noi barbatii suntem mai egoisti, nu ca femeile n-ar fi happy. Important este sa afli ce-i trebuie, nu de alta dar cateodata femeile vad in noi barbatii ghicitori/prooroci cu acte in regula.Eu unul n-am cum sa stiu ce gandeste o ea daca nu-mi spune (stiu stiu, sunt badaran, insensibil, bla bla).
Oricum, oricat de frumos ti-ar vorbi oricine despre ce frumoasa-i viata fara sex, sunt papagalisme.Intr-o relatie NORMALA, intre 2 OAMENI NORMALI trebuie sa existe si nu poate exista relatia fara sex ( da da, citeste bine, mai trebuie si sex cateodata nu doar dragoste). Parerile sunt impartite, ca deh, nu sunt 2 oameni la fel. Dar nu uita, daca vei sta toata viata ta cu acea femeie care nu prea are chef de tine, sau o face-n scarba, te va face sa fii si mai badaran si sa cauti satisfactie pe la alte usi. Asta e lumea. bafta

| TreiSurori a răspuns (pentru adrianadi97):

Good pointbig grin

| TreiSurori a răspuns:

Daca nu are apetit, deschidei tu apetitul.
Probabil ati facut o mai dur si nu i a placut, ai tratat o ca pe o curva. Incearca sa te gandesti si la placerea ei, rasfato, fa preludiu inainte..intereseaza te ce este daca nu stii.
Apoi vorbeste frumos cu ea despre asta si v eti rezolva happy
Nu faceti sex doar de dragul de a o face, fa o ca o doresti, ca te doreste si ea.

| DragosNr001 a răspuns:

Pai, daca nu vrea mai las-o oleaca, nu e destul de dezvoltata sau nu ii place de tine, incearca sa o aduci in dormitor daca vr asa mult si sa o saruti, sa o impingi in pat, sa ii pui mainele pe piept, sa o saruti, sa te urci pe ea, sa te dezbraci, dar ai grija ca daca e asa, poate suna la politie pentru viol.
Funda? Multa iubire si ai grija sa nu iei arest =)