| NeedHelpss a întrebat:

Iubitei mele i-a intarziat menstruatia 6 zile. Am facut sex neprotejat de mai multe ori, fara sa ma termin inauntru. Ea mi-a spus ca i s-a intamplat odata sa ii intarzie si aproape o luna. Oricum a fost o perioada de stres si oboseala ridicate. Ar trebui sa ne facem griji? Cat timp sa mai asteptam pana la un test de sarcina?

12 răspunsuri:
| Exilee a răspuns:

N-ai mentionat daca ai ejaculat sau nu in ea. Desigur exista sanse maxime chiar si de la lichidul preejaculator.

| NeedHelpss explică:

Am spus, ca nu am ejaculat in ea

| Exilee a răspuns (pentru Exilee):

Sa nu mai vorbesc de SIDA. Duceti-va imediat la ginecolog deoarece este obligatoriu un consult chiar dupa primul act sexual. Pe langa sansele ca ea sa ramana insarcinata. exista si sanse sa dobanditi BTS.

| NeedHelpss explică:

Cum sa dobandim asa ceva, nici eu, nici ea nu avem, suntem impreuna de 6 luni, o facem de ceva timp si nu s-a intamplat

| StevenMetalhead a răspuns:

Salut.Nu sunt din Romania, dar voi romanilor a-ti auzit de prezervative? De ce credeti ca daca nu ve-ti da drumul in ea totul va fi bine, nu-i adevarat poti sa ai SIDA.Acum fa ce doresti, iar alta data iti vei aminti ca ti-am scris asta.

| Hαppiηеss a răspuns:

Buna, din punctul meu de vedere nu exista vreun risc sa fi ramas insarcinata dar totusi ca sa fiti siguri poate face un test de sarcina daca au trecut 2 saptamani de la contactul sexual. Si legat de sida si alte boli nu va mai lasati speriati asa usor astea nu se fac asa peste noapte daca faci sex neprotejat, din moment ce ai un singur partener si nu umbli din floare in floare nu ai cum sa faci. Credeti ca oamenii casatoriti de ani de zile folosesc prezervativul la fiecare contact sexual? Nu! Dramatizati prea mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Daca nu ai ejaculat in ea, nu-i cazul sa-ti faci probleme.
Da intarzierea poate fi si de la stres, oboseala, anumite medicamente etc.
Sa faca un test de sarcina la o saptamana de la presupusul contact sexual neprotejat si poate sa incerce sa bea ceai de cretisoara, stimuleaza aparitia menstrei.
Te pup!

| irina20 a răspuns:

Nu cred ca e insarcinata.
Dar ca sa fiti mai siguri puteti face un test de sarcina si maine.

| onasis1961 a răspuns:

Din ce spui, nu are cum sa ramana, dar sa nu mai aveti temeri, peste 2 saptamani ar fi bine sa faca un test de sarcina.Bafta taticule!

| kbxftw a răspuns (pentru Exilee):

Să mori tu? Câte femei ai văzut tu să rămână însărcinate de la lichidul preejaculator?

| Azµre a răspuns:

Ar trebui să îți faci griji din prima clipă în care ai făcut-o neprotejat.
Nu de sarcină dar de BTS-uri despre care nici nu cred că ai auzit...

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, ar trebui să vă faceţi griji!
Vezi răspunsul meu anterior...

Un test de sarcină CONCLUDENT se face la cel puţin 21 de zile DUPĂ ultimul act sexual neprotejat - aşa cum explicam anterior.

Toate cele bune.