"aspectul fetei sau aspectul fizic" Aspectul fetei nu este tot una cu aspectul fizic? ))) Da, se uita si la fata, si la corp.
Fetele sunt atrase de baietii cu muschi dar trebuie sa aiba si alte calitati. Daca merge unu cu muschi si zice catre o fata : ce faci papusa? ii dispare toata bunaciunea
Nu stiu cum alte fete, pentru mine nu sunt atit de importanti muschii, ce folos ca are muschi si e simpatic daca e pros sau nu poate tine o discutie. Cu mult mai important este cit e de istet si ager, daca stie sa cucereasca o domnisoara. Sunt multi baieti mai uritei dar cu multe fete linga ei, deci chestia nu e in frumusete si in musculatura.
Prin "bun" te poti referi intai la aspect dar daca e super dragut si imediat ce deschide gura vezi ca e un taran. ei atunci trece absolut toata bunatatea. Muschi trebuie sa ai si in cutia craniana nu doar pe abdomen si brate.
Majoritatea fetelor sunt atrase de muschi dar tot ele isi gasesc jumatatea la maturitate dandu si seama ca nu aspectul fizic conteaza ci interiorul...sunt atatea dovezi vii
Pretene muschii care ii ai la tinerete, se duc dq peste 10 20 de ani o sa ramai cu ei asa... pitzipoancele sunt atrase de barbati cu muschi...eu nu sunt nici gras dar nici mama patratelelor nu o am, iar fetelor le place mult comportamentul si cum vorbesti => daca ai papagal si stii sa te comporti, muschii sunt degeaba
Inseamna ca arata bine. Muschii nu conteaza asa mult, conteaza comportamentul, personalitatea, ce ai tu in interior, nu exteriorul. Trebuie sa stii si cum sa vorbesti cu o fata, si chiar daca ai muschi, nu te duci la ea cu vrajeli ieftine si texte de pe internet.
Toate la un loc conteaza.
Nu trebuie sa aiba muschi, dar nici sa se simta bine in pielea de schilod. E oribil un barbat care are bratul cat al unei fetite de generala.
Cand fetele zic ca ala e "bun" e momentul cand vorbeste femela din ele, nu intelectuala, believe me!
Asadar raspunsul la intrebarea ta este: se refera si la fizic si la fata. Dupa ce il aud, vor zice: E bun, dar e prost!
Prietene,poţi să ai muşchii de la 20 de ani şi la 75 de ani,dacă îţi respecţi corpul şi îl întreţii.
Cât despre ce le atrage pe fete.
Cel mai mult le atrage atitudinea băiatului.
Nu,nu spun că dacă ai o atitudine bună gata,ai orice fată.
Şi nu,nu spun că aspectul fizic,interiorul,caracterul, etc... nu contează.
Spun că fetele sunt atrase de atitudinea unui băiat care arată bine dpdv fizic, sunt atrase de atitudinea unui băiat care are un caracter calumea, sunt atrase de atitudinea unui băiat care are bani, etc...
Tu ai scris 5 rânduri în care ţi-ai exprimat frustrarea pentru faptul că eşti slab, ceea ce e irelevant pentru toată lumea, nu interesează pe nimeni că eşti tu slab şi n-ai pic de muşchi pe tine.
Eu am scris 10 rânduri despre subiectul întrebării.
Tu eşti cel retardat.
Te sperie 10 rânduri? Dacă n-ai capacitatea înţelegerii unui text scris vizitează un medic.
Bai pripasule daca ai citi mai bine ai intelege ca am scris: nu sunt nici slab dar nici mama patratelelor nu o am... Apropo am 90 de kg si 1.85 si 2 la mana nu ma frustreaza nimic bai milogule si 3 la mana esti un imbecil in *** ai scris 10 randuri aiurea..eu mi-am exprimat parerea...
Păi bă, ştii că părerea ta nu contează, nu?
Ţie ţi-au fost adresate doar primele 2 rânduri, atât! Restul...nu vezi că au alt subiect, subiectul întrebării? Sau eşti chior?
Restul nu erau pentru tine băi primatule.
Să moară mă-ta de la prea multă pu. lă.
Eşti cel mai prost om care a vizitat site-ul ăsta vreodată.
deea_2235 întreabă:
Sas întreabă:
LanguageMaster întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: