| Bogdiii93 a întrebat:

Las si eu o intrebare la care va rog sa imi raspunde-ti cu sinceritate si fara sa luati in ras. Daca fosta mea prietena m-a iubit mult si a tinut la mine si intr-o zi ea m-a inselat avand o aventura cu alt baiat,dupa cat timp credeti ca m-a iubit si a tinut din nou la mine, dupa 1 luna sau mai mult? Pentru ca e normal ca daca a avut o aventura cu alt baiat,ea nu m-a,mai iubit ca si inainte sa ma insele.Dupa cat timp credeti ca ea m-a iubit la fel ca si inainte, pentru ca eu nu ma prea purtam asa frumos cu ea. Dupa 1 luna m-ar putea iubii din nou,sau mai mult,sau daca o data ce m-a inselat,ma inseala si a doua oara si nu mai poate sa ma iubeasca, nu? Vreau cat mai multe pareri.Multumesc si o zi buna incontinuare!

12 răspunsuri:
| MoxiMonny a răspuns:

Păi e vina ta, ai plictisit-o, o femeie cand insala e plictisită un barbat cand inseala e curios să simtă si altceva, părerea mea. Oricum lasă-o te va insela si a doua oara chestia asta nu e de iertat. Sper ca te-am ajutat, fundă?

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Wow...nu am inteles nimic.-_-
deci mai exact ce vrei sa afli?

| LiK3 a răspuns:

Daca te-a inselat scuze ca o zic dar a fost proasta.
Daca era sa nu te mai palca sau altceva putea sa iti zica in fata dar a preferat sa te insele.
Parerea mea este ca nu te va mai iubii, iar daca iti va zice asa probabil va fi pentru ca acel baiat a parasit-o si nu are cu cine sa stea pana sa gaseasca pe altcineva.
Nu te lasa calcat in picioare arat-i ca nu iti mai pasa de ea daca te-a inselat e clar ca ea nu te merita.
Asa fac toate daca le arati ca le iubesti prea mult li se urca la cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca daca o primesti inapoi, nu te deranjeaza asa de tare ca a avut o aventură.

| ScandaL a răspuns:

Buna. happy
Intrebarea e : te-a iubit vreodata?
Sau, mna, probabil te-a iubit, dar ai facut ceva ce i-a pus capac, sau pur si simplu se plictisise, sansele sunt putine ca ea sa te iubeasca din nou ca la inceput.
Bafta.

| mariusakee a răspuns:

Daca te-a inselat si esti sigur de asta numai dragoste nu a simtit ea pentru tine, nu te lasa orbit de "dragoste" cine te iubeste iti ramane loial orice ar fi.

| Iubibila01 a răspuns:

Daca nu te purtai frumos cu ea mi se pare normal sa te insele sau paraseasca. Daca in cele din urma v-ati impacat, incearca sa te porti cat mai frumos posibil cu ea si poate isi va redeschide sufletul in fata ta. Daca ii oferi dragostea si atentia de care are nevoie numai proasta sa fie sa te mai insele. Succes

| Jackul336 a răspuns (pentru MoxiMonny):

Daca e plictisita sunt doua variante succesive
1. discuta cu partenerul despre problemele in cuplu. daca problemele tin de conduita partenerului si el le rezolva rezulta ca se ajunge ca inainte adica bine.
daca problemele ce tin de conduita partenerului nu sunt rezolvate se trece la pasul 2.
daca fata nu mai e fizic si psihic atrasa de partener corect este sa se treaca la pasul 2.

2. pur si simplu inchizi relatia in mod demn si cuviincios.

da numai ca problema e ca femeia, in functie de fire cultura si educatie, poate insela si pe cineva devotat si dedicat relatiei.

Prostia cea mai mare este sa ierti sau sa cazi in extrema cealalta adica sa fii violent sa injuri sa jignesti.

1. daca ierti=considerat fraier si intri sub papucul ei.
2. daca esti violent etc. va folosi faptele razbunarii tale drept argumente pentru fapta ei.

Cel mai elegant, ii spui clar sa-si ia lucrurile toate, ii lasi toate pozele cu voi ei,si spui ca iti vezi mai departe! Ii spui ca exista fete singure si care nu ar insela, si spre zona respectiva te indrepti.

MARE ATENTIE; daca o parasesti la timp, lumea va considera ca ea a fost o fata usoara, si va aprecia faptul ca vei cauta ceva mai serios.

daca ea te inseala odata, de doua ori etc si in final se duce la ala atunci vei fi considerat un mare fraier adica lispit de importanta.

Mi se pare aiurea ca indiferent daca esti fata/baiat sa invoci pseudomotive gen "nu aveam suficenta afectiune" de parca o partida fizica cu un strain/o straina inlocuieste comunicarea sentimentala cu partenerul de sex opus!

Mare atentie si la motivele invocate deoarece acestea sunt niste pacaleli/inselatorii in plus ce completeaza oferta "pachetului de servicii".

Si stii de ce mi se par aberante? pentru ca eu, de vreme ce sunt fidel cu adevarat intr-o relatie, m-as considera o scarba de om sa ranesc sentimentele unei fete pentru alta! si consider ca dorintele mele sexuale efemere (pe care le pot implini cu prietena oricum) nu egaleaza nici pe departe sentimentele fetei cu care sunt.o inteleg daca in anumite perioadei ofera atentie carierei, ori are o problema de sanatate, sau din cauza unui serviciu obositor nu are chef o perioada

| neutrino a răspuns:

In viata omul mai si greseste, iar tu stii foarte bine ca prima oara nu se pune. Daca ea totusi persista in a avea astfel de greseli, asta inseamna ca nu gaseste la tine tot ceea ce ea are nevoie dar, tu fiind un om plin de alte calitati, mereu se va intoarce si te va iubi.

| Yay000 a răspuns:

O femeie/fată când inşeală, inşeală pentru că nu are tot ce-i trebuie acasă.La fel şi in cazul bărbaţilor :*

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca te-a inselat nu inseamna ca nu te iubeste. Inselatul si iubirea chiar nu au nicio legatura. Oamenii, in primul rand, nu sunt facuti sa fie monogami asa ca instinctul va fi intotdeauna sa insele. Problema ei este ca a fost slaba si a cedat instinctului, in loc sa gandeasca rational.
Este posibil sa te fi inselat fie pentru ca s-a plictisit, fie dupa cum ai spus si tu, ca nu o tratai asa cum isi dorea, insa nu pentru ca nu te iubea.
Daca tu crezi ca poti trece peste, incearca sa reaprinzi flacara si sa o tratezi mai bine decat la inceput, daca vrei sa continui relatia. Exista sanse sa te insele din nou, evident, insa toata lumea merita a doua sansa. Vezi cum merge relatia, daca este ok, atunci continuati-o. Insa daca te insala si a doua oara, atunci ar trebui sa ii pui capat.
Intrebarea nu ar trebui sa fie daca ea te va iubi dupa o luna, ci daca tu vei putea trece peste chestia asta si sa o vezi cu aceeasi ochi, de aceea, cred ca ar trebui sa incerci si sa vezi cum va decurge relatia de acum incolo.

| Danysan a răspuns:

Ti-am raspuns mai sus big grine Iubit la fel ca inainte e de datoria ta sa o faci sa simta asta. Daca a facut ceva cu cineva nu e o regula ca o sa mai faca asta inca odata.E posibil sa te fi pedepsit pentru ce ai facut iesind cu altu. Acum tu nu ai cum sa stii daca e ca inainte sau nu dar Spera sa fie asa pentru ca se vede ca Te-a Iubit!