| unbaiatfrumos69 a întrebat:

Salut TPU, luna trecută in data de 25 sau 26 am făcut dragoste cu iubita mea neprotejat (Menționez ca nu mi-am dat drumul in ea) și îmi e puțin frica deoarece luna aceasta i-a întârziat ciclul deja cu 2-3 zile, ce pot face. Dacă ma puteți ajuta, rog putina seriozitate.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca chiar o iubesti si esti un om.responsabil fii berbat adevarat si ia- o de nevasta, n- o mai rine in stresul continuu al unei sarcini cu care trebuie sa se descurce singura. Daca e cumva insarcinata, casatoriti- va si cresteti copilul, nu- l omorati, Dumnezeu va va ajuta.

| Emilian65 a răspuns:

Ca sa nu mai atatea emotii dupa fiecare act sexual, foloseste prezervativul!

| unbaiatfrumos69 explică (pentru ania):

Sunt minor

| Violleta2022 a răspuns:

Sa faca un test de sarcina!
Bineinteles ca ar putea fi insarcinata, daca au fost mai multe partide sexuale consecutive (sau o masturbare anterioara sexului), puteai avea sperma pe teava la la ejacularea anterioara, care s-a scurs involuntar in vagin si ai putea sa o lasi gravida.

| Tactuecelmaitare a răspuns:

Să îi cerți ciclul si să-i spui să nu mai întârzie!

| Comanescuandreeac a răspuns:

Nu este o întârziere mare, cel mai bine sa facă un test de sarcina. Folosesc aceasta metoda de 8 ani și nu am rămas niciodată. Dar mare grija sa fii atent și ea sa tina cont și de perioada fertila folosind o aplicație in care își notează in de fiecare data când ii vine și când ii trece. Nu va mai panicați atât, dacă sunteți conștienți ca aveți grija NU ARE CUM. Este nevoie de mulți spermatozoizi sa se poată forma sarcina. Mi s-a spus și mie de către un medic ginecolog.