| obsercvayr a întrebat:

M-am masturbat 2-3 zile si cred ca mi-a mai trecut din cosuri. wtf. e adv ca daca te masturbezi iti trec cosurile? sau?

15 răspunsuri:
| k4Zy a răspuns:

Da este adevarathappy

| AndreBoy a răspuns:

Ce ma serios?
De maine imi cumpar filme interzise minorilor

| k4Zy a răspuns (pentru AndreBoy):

Nu e bine nici sa exagerezi odata pe saptamana e suficienthappy Asta daca nu ai prietena care sa iti ofere placeretongue

| alinbrd a răspuns:

Daca vrei sa iti treaca din cosuri nu mai manca prajit, cu sare, cu ulei, dulciuri sau picant.Si fumatul sau alcoolul*(sper ca nu in cazul tau) faciliteaza aparitia cosurilor...deci lasa-le mai moale pe astea.

| BlueIcessssssss a răspuns:

Nu nu e adevarat cati trec cosurile eu sunt plin si m-am masturbat si eu, faza era alta ca daca te dai cu spermatoziozi pe faca iti trec cosurile asa ca poti sa te masturbezi pana nu mai poti ca dejaba nu-ti trec cosurile!
Fundabig grinbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| CarmenElenaa a răspuns:

Nu e adevarata faza cu dulciurile, sarea, mai ales alcoolul etc. Iar de masturbat nu stiu ce sa zic laughing nu e bine sa faci in fiecare zi. daca vrei sa iti treaca cosurile foloseste Zineryt sau Skinoren. sunt foarte bune, sau daca iti permiti o data la 2 saptamani sa te duci la salon happy

| DNSK a răspuns (pentru alinbrd):

Nu neaparat! e varsta hormonilor, poate sa fie si tenul! nu ai ce sa le faci! 99% din copii si adolescenti au!

| obsercvayr explică:

Sunt baiat!

| Molecula a răspuns:

E adevarat dar vezi ca dai in alte probleme, masturbarea excesiva nu e buna, te poti imbolnavi, maxim 2-3 ori pe saptamana

| obsercvayr explică:

Deci pana la urma cum ati decis, e adevarat sau nu este? ca voi spunetii da si vin altii si zic nu.

| k4Zy a răspuns (pentru obsercvayr):

La baieti e adevarat la fete nu prea.

Răspuns utilizator avertizat
| papusica987 a răspuns:

Nu e adv.

| Emilian65 a răspuns:

Au disparut? De unde dupa fata sa dupa capul penisului?