| Rapunzel92 a întrebat:

Ma cheama Alina si sunt in anul 3 de facultate.
de 3 saptamani locuiesc cu prietenul si suntem impreuna din anul 1 de facultate. Ne intelegem foarte bine si am trecut prin mai multe impreuna, si bune si rele. Din punctul meu de vedere viata noastra sexuala este buna, insa cu el se intampla ceva ce ma pune pe ganduri. De cateva ori pe saptamana se intampla sa ma trezeasca in timpul noptii, la ore bune dupa ce am adormit, cu erectie si pofta de sex. Uneori ma saruta si vorbeste cu mine, alteori doar ma trage spre el. Am constatat ca in timp ce face asta, el, de fapt, este adormit. Daca ii raspund, se trezeste si continuam sau ma respinge, dar de fiecare data cand nu ii raspund la gesturi, a doua zi nu stie ce a facut. S-a intamplat de foarte putine ori in perioada cand nu locuiam impreuna si oarecum ma amuza situatia, dar acum vad ca e ceva constant.
Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma speri. Ati mai auzit de asa ceva? Sau, ca baieti, ati trecut prin asta?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| Rucsiii95 a răspuns:

Wow, ciudat laughing. Nici nu stiu ce sa zic, probabil viseaza si noaptea sex laughing. Tu respinge-l, trezeste-l..cand vezi ca te trezeste in miez de noapte pentru asa ceva. poate incetu-ncetu se va dezobisnui.

| Rapunzel92 explică (pentru Rucsiii95):

Am vorbit despre asta cu el si a zis ca nu viseaza sexlaughing cateodata, daca ii raspund....adoarme in timpul.straight face

| mihai69 a răspuns:

Culcă-te în alt pat!

| NoRegretsxx a răspuns:

Zi mersi si profita de treaba asta

| BornToBeLoved a răspuns:

Am mai auzit de treaba asta! Daca iti place... De ce nu? E o chestie interesanta! Bafta

| Rapunzel92 explică (pentru BornToBeLoved):

Unde ai mai auzit? E o chestie interesanta, dar e somnambulism?

| Rapunzel92 explică (pentru Alcyon):

Ce am citit nu m-a bucurat foarte tare laughing nu stim daca e insomnie, ca nu avem nici o dovada ca se intampla si cand dormea singur.

| Rapunzel92 explică (pentru MorcovMorcovescu):

Nu reusesc sa deschid pagina sad

| BornToBeLoved a răspuns (pentru Rapunzel92):

Nu as miza pe asta, omu stie ce face, poate face pe
Smscheruhappy zii ca iti place ideea doar ca il vrei stapan pe el la momentul
Acelaa

| Ungureanus a răspuns (pentru Rapunzel92):

E bine si asa, feresca dumnezeu sa tragi tu de el si sa nu mearga nimic

Răspuns utilizator avertizat