| Neamiticahfdn a întrebat:

Ma indragostisem de o colega de clasa. Este foarte frumoasa, si incercam sa vorbesc cu ea insa se ferea, de doua ori i-am propus sa ne intalnim, si a zis ca iubeste pe alt cineva. Deci mi-am zis ok, dragoste cu forta nu se poate. Mereu ma gandeam la ea, am incercat sa mi-a scot din cap si nu puteam, dupa la inceput de vara am p! ecat la Germania, si am stat 3 luni, si acolo ma gandeam la ea, insa pana la urma am uitat-o, nu ma mai trezeam dimineata cu imaginea ei in minte, nici nu o mai visam. Imi era foarte bine ca o uitasem, acum am revit in tara, si ieri am plecat cu un prieten in oras, si ne-am dus la o cafenea, sj ca sa vezi era si ea acolo cu o prietena de a ei. Cand am vazut-o pur si simplu am incremenit. Cat am stat acolo cam 2 ore se uita intruna la mine, (asa facea si la scoala si credeam ca ma place). Dupa am plecat acasa, si de ieri ma gandesc doar la ea, nu stiu ce sa mai fac, tocmai cand o uitasem a aparut iarasi. Ma gandesc sa vorbesc cu ea poate sa ne intalnim undeva, insa stiu sigur ca ma va respinge., daca nu ma place, de doua ori am vorbit cu ea pe tema asta si a zis ca nu ma place de ce se uita mereu la mine, de ce sta cu privirea pe mine? Pentru ca asta ma face sa fiu si mai nebun, de ce face aceste chestii daca nu simte nimoc fata de mine?

12 răspunsuri:
| Cristian0561 a răspuns:

Incearca sa o eviti, nu te mai gandi la ea, gaseste-ti alta prietena

| Neamiticahfdn explică:

Ma scuzati pentru greselile gramaticale, insa sciu de pe telefon, si imi e destul de greu cu tastatura de la telefon.

| RAY a răspuns:

Se joaca cu tine, stie ca o placi sau cum ai fost in Germania acum ar vrea poate ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca totusi simte ceva, sau o atragi intr-un mod pe care nici ea nu si-l poate explica.Sau poate ca pur si simplu isi bate joc de tine, vrea sa te vada cum esti topit dupa ea, depinde de ce gen de fata e

| SG1995 a răspuns:

1. Probabil nu se uita la tine ci doar ti se pare.

2. Am trecut si eu prin ceva de genu m-am indragostit de o tipa si dupa o vreme am reusit sa uit de ea, dar fix la un an dupa ce-am intalnit-o mi s-a reaprins pasiunea, mi-a luat 3 luni sa trec peste de tot.

| Neamiticahfdn explică (pentru anonim_4396):

Este o fata cuminte, invata bine, este foarte rusinoasa, nu pare sa fie de genul care sa-i placa baietii sau chestii

| Neamiticahfdn explică (pentru Cristian0561):

Dear fi atat de usor sa nu ma gandesc la ea, chiar si cand vad o alta fata cred ca este ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Nu prea îi plac baietii"Nu stiu ce sa inteleg din asta.In fine, cum ai descris-o tu nu pare genul care ar sta sa faca un baiat sa sufere, mai degraba fie e indecisa, fie nu vrea sa recunoasca fata de ea insasi ce simte sau îi e teama...nu stiu incearca sa o mai abordezi

| T0T a răspuns:

Tot ce pot să îți spun e că ți-ai ales foarte bine numele.

| WaterDrop a răspuns:

"insa stiu sigur ca ma va respinge" Alt ghicitor! Sa`mi spuneti si mie va rog secretul vostru, vreau sa vad si eu viitorul sad

"nu pare sa fie de genul care sa-i placa baietii sau chestii" Serios? Iar iti dai aiurea cu parerea, desi daca chiar ar fi asa, atunci o poti uita sau sa-ti faci schimbare de sex.

Eu cred, doar umila mea parere, dar te rog sa fii atent, ca ea nu este capabila sa tina minte ce a simtit cu o zi in urma, iar tu vorbesti de 3 luni.Iti spun eu, in acest timp, a mai iubit vreo 3-4 baieti pe care i`a vazut si i`a si uitat pana in acest moment.Se uita la tine, poate ai ceva pe fata? Te speli inainte sa iesi afara?

Nu mai fi un natarau si vorbeste cu ea fara sa-ti curga o bala in coltul gurii cand o faci.Fii mai ferm si comunica exact ceea ce vrei sa-i spui si apoi iti poti plange linistit de mila daca chiar nu te place, desi ma indoiesc de asta.

| Anonim72434324234 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa incerci sa vorbesti cu ea. Ar trebui sa fiti doar prieteni pentru un moment iar dupa, poate isi va dori mai mult.

| sweetangels a răspuns:

E genul care iti face peri albi in cap. Chiar ai nevoie de una care sa-ti...neuronii? O sa stai toata viata dupa ea pana se va hotara ce doreste, si asta, in locul tau?! Bine. O poti testa. Iesi cu alta fata de mana cand e ea in zona. Te intelegi cu o tipa, ii spui ca vrei sa joci un pic teatru. Vezi ce reactie are dragostea ta mare. Daca vezi ca ii pica fata, ai raspunsul. Daca ramane indiferenta, viata merge mai departe! Numai bine!