| ma3ryian a întrebat:

Ma inteleg bine cu prietena mea ne merge chiar bine si am decis amandoi ca e momentul sa ne traim mai intens dragostea. Problema este la mine ca nu am mai facut-o niciodata pana acum si mi-e oarecum asa fata de ea. Ea a mai avut prieteni dar nici ea nu are o mare experienta. Un sfat mi-ar fi de ajutor.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Poti sa ii spui chestia asta si ei subtil, si sunt sigura ca daca te iubeste va intelege si va veti ajuta reciproc.

5 răspunsuri:
| Lostlyric a răspuns:

O sa simti ce trebuie sa faci la momentul potrivit. Nu-i problema daca vei fi stangaci sau emotiv, starile astea se intampla. Este un moment special, relaxati-va si...cam asta este tot - restul, vine in mod natural, de la sine. Aveti instincte, deci, nimic de speriat.

| 2008anonim2008 a răspuns:

Probabil te referi la contact sexual. Daca este prima oara pentru amandoi e bine sa stii ca vor fii momente destul de ciudate happy dar vei trece peste. Sa folosesti prezervativ si sa ai grija cum il pui (daca nu stii, exista tutoriale). Iar daca vrei ca momentul sa fie de neuitat nu strica sa fii putin romantic (o lumanare, o petala de trandafir ). Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta happy

| Laila12Izabela a răspuns:

O sa iti dai seama in momentul potrivit.Nu-i nimic anormal daca esti putin mai încurcat, este totul perfect normal, face parte din natura umană.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este nicio problema ca nu ai mai făcut sex. Dacă ea a mai făcut, te învață și pe tine cum sa faceți sex și sa va simțiți bine.

| ma3ryian explică (pentru Emilian65):

A fost bine happy multe emotii vine totu de la sine happy