| Qweerrrtttyyy a întrebat:

Ma jucam cu prietena mea si la un moment dat i-am pus penisul pe vulva, nu a intrat nici 1 cm in interior. Era putin umed, dar nu parea a fi lichid preejaculator. Credeti ca a ramas insarcinata? Sunt foarte speriat. Vreau raspunsuri seiroase.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii/sa afli ca sarcina NU se poate forma oricand, oricum si mai ales din orice sau practic chiar si... din nimic asa cum cred inca foarte multi tineri fiindca nu s-au informat corect. Fiecare fata sau femeie dar si baiat sau barbat indiferent de varsta lor, care au ajuns/sunt in momentul de a isi incepe viata sexuala, ar trebui sa fie informati precis, sa cunoasca foarte exact intregul proces si mecanism de procreere prin care se formeaza/produce sarcina. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a incepe sa intretii contacte sexuale, sa fi fost deja bine informat, pentru a sti/cunoaste foarte exact ca pentru a se forma/lua nastere o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca cele 2 conditii trebuie sa se produca in acelasi timp, simultan/concomitent si anume :
1-) In primul rand trebuie sa stii si sa intelegi ca femeia poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR daca sexul este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica numai in cazul in care sexul este intretinut in una sau in toate cele 4-5 zile situate inaintea zilei de ovulatie, sau chiar in ziua ovulatiei cand apare OVULUL VIABIL in uter. Numai in acel caz si in acel moment al ciclului menstrual se poate produce procesul de fecundare a ovulului de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma autentica. In continutul lichidului preejeculator NU exista spermatozoizi in momentul producerii sale de catre cele 2 glande bulbouretrale.
2-) Sarcina poate lua nastere NUMAI daca sperma ajunge in mod obligatoriu si sigur IN VAGIN (indiferent de cantitate) in oricare din zilele perioadei fertile. Fiindca nu ai prezentat informatiile care strict necesare pentru a se putea formula un raspuns cert cum ar fi; data la care a inceput ultima menstruatie, data intretinerii sexului si tipul ciclului menstrual, adica REGULAT sau NEREGULAT, formularea unui raspuns cert si catusi de cat si precis si corect, din pacate NU se poate oferi in acest moment. Daca ai fi stiut/cunoscut aceste lucruri ai fi fost scutita de teama si ingrijorarea manifestata in acest moment. Multa sanatate!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din moment ce pe penis nu aveai sperma, iar acesta nici măcar nu a intrat în vagin, nu sunt șanse sa rămână însărcinata.

| mihai69 a răspuns:

Depinde.
Dacă:
- ai ejaculat înainte și NU ai urinat până la acel moment;
ȘI
- fata era în perioada fertilă
există un oarecare risc.
Altfel, nicio șansă. Dacă vrei copii, să știi că nu așa se fac!

| Qweerrrtttyyy explică (pentru mihai69):

Nu am ejaculat, am urinat

| Qweerrrtttyyy explică (pentru corbulalbrosu):

Are ciclu neregulat si perioada cand i-a venit a fost 17. Mai

| Qweerrrtttyyy explică (pentru Qweerrrtttyyy):

Iar treaba s-a intamplat pe data de 9

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Qweerrrtttyyy):

Datorita faptului ca ciclul menstrual neregulat se desfasoara de fiecare data cu totul imprevizibil, orice estimare devine imposibila. Din acest motiv in astfel de situatii actul sexual poate fi practicat numai daca este folosita o protectie contraceptiva adecvata, sigura si eficienta de fiecare data.

Răspuns utilizator avertizat
| sofisis a răspuns:

Si cam de la ce crezi tu ca era umed? Intreb pentru o prietena...

| mihai69 a răspuns (pentru sofisis):

:thumbs up:! rolling on the floor

| Adry05 a răspuns:

Nu are cum laughing