| krazynee a întrebat:

ma numesc Alex si am 17 ani, eu stau in bloc cu o fata foarte draguta, este mai mica cu 2 ani ca mine, ea avand 15 ani, eram pe scara blocului si fumam o tigara, intamplator a venit si ea, i-am dat si ei o tigara, si dupa mi-a zis ca o doare capu, a inceput brusc sa ma sarute si sa inceapa sa "imi faca oral" sa zic asa, pentru ca vroia sa-mi dea jos pantalonii, pe moment nu stiam ce sa fac si i-am zis sa plece, acum a inceput sa simta "o pasiune" pentru mine, ea tot imi zice ca vrea sa faca sex, dar dupa ce fumeaza, mi-e frica daca o dezvirginez, sa nu apara probleme dupa... cu parinti etc. Ce ma sfatuiti sa faC?

Răspuns Câştigător
| cosmina95 a răspuns:

Da ti-ai pus intrebarea daca mai e virgina?
daca e proasta profita de ea! laughing

8 răspunsuri:
| FlorinDGF a răspuns:

Frate ce ai de pierdut? Hmm aproape nimic eu zic ca daca ea e panarama nu mai e demult virgina ia si futiowinking

| gabby269 a răspuns:

Nu suna prea ortodox ce iti spun dar... Daca ea e inconstienta, tu nu priezi nimic.Ai face bine sa inregistrezi cu un telefon intreband-o daca e sigura de ceea ce vrea sa ii faci, pastrezi inregistrarea, pentru orice eventualitatelaughing.Asa daca vine cu politia la usa o sa ai dovada ca nu ai violat-o, ci ca ea a vrut.Si nu uita de prezervativ, ca nu stii ce boli mai are, sau sa o lasi doamne feri gravida.Noroclaughing

| Emma112 a răspuns:

Copchilele astea. oh go on ai grija ce faci, poate patesti si tu ca profu' ala laughing.
Adica vreau sa zic ca poti sa intri la belele; ea poate sa zica ca ai violat-o.

| TheSilent a răspuns:

Pai frate daca face oral eu zic ca nu mai e virgina laughing...Iar cu parintii le zici din start ca nu ai obligat-o tu.

| arn a răspuns:

Actionezi.

| StayStrong99 a răspuns:

Nasol frate
1) nu-i mai da sa fumeze k are doar 15 ani
2) eu unu as avea grija sa nu afle parintii ei si as face sex cu ea

| krazynee explică:

Ma, ea nu este panarama cum i ziceti, e o fata desteapta, invata bine stie sa vorbeasca etc., dar faza e ca de cand am fost odata la un club cu mai multi amici, a inceput acolo sa fumeze, asta s-a intamplat acum 2 luni, si de atunci parca s-a dereglat la cap, cand ies afara si ma vede se uita la mine ca si cum as fi iubitul ei...

| anonim_4396 a răspuns (pentru krazynee):

Nu era.A devenit.Nu-i mai lua apararea.Eu n-o mai consider virgina daca ti-a facut oral!
Asa se intampla cu incostientele.

E la alegerea ta ce o sa faci.Degeaba iti spunem noi ce sa faci ca tot ca tine vei face.