Frate ce ai de pierdut? Hmm aproape nimic eu zic ca daca ea e panarama nu mai e demult virgina ia si futio
Nu suna prea ortodox ce iti spun dar... Daca ea e inconstienta, tu nu priezi nimic.Ai face bine sa inregistrezi cu un telefon intreband-o daca e sigura de ceea ce vrea sa ii faci, pastrezi inregistrarea, pentru orice eventualitate.Asa daca vine cu politia la usa o sa ai dovada ca nu ai violat-o, ci ca ea a vrut.Si nu uita de prezervativ, ca nu stii ce boli mai are, sau sa o lasi doamne feri gravida.Noroc
Copchilele astea. ai grija ce faci, poate patesti si tu ca profu' ala .
Adica vreau sa zic ca poti sa intri la belele; ea poate sa zica ca ai violat-o.
Pai frate daca face oral eu zic ca nu mai e virgina ...Iar cu parintii le zici din start ca nu ai obligat-o tu.
Nasol frate
1) nu-i mai da sa fumeze k are doar 15 ani
2) eu unu as avea grija sa nu afle parintii ei si as face sex cu ea
Ma, ea nu este panarama cum i ziceti, e o fata desteapta, invata bine stie sa vorbeasca etc., dar faza e ca de cand am fost odata la un club cu mai multi amici, a inceput acolo sa fumeze, asta s-a intamplat acum 2 luni, si de atunci parca s-a dereglat la cap, cand ies afara si ma vede se uita la mine ca si cum as fi iubitul ei...
Nu era.A devenit.Nu-i mai lua apararea.Eu n-o mai consider virgina daca ti-a facut oral!
Asa se intampla cu incostientele.
E la alegerea ta ce o sa faci.Degeaba iti spunem noi ce sa faci ca tot ca tine vei face.