Pai frate daca face oral eu zic ca nu mai e virgina ...Iar cu parintii le zici din start ca nu ai obligat-o tu.
Nasol frate
1) nu-i mai da sa fumeze k are doar 15 ani
2) eu unu as avea grija sa nu afle parintii ei si as face sex cu ea
Copchilele astea. ai grija ce faci, poate patesti si tu ca profu' ala .
Adica vreau sa zic ca poti sa intri la belele; ea poate sa zica ca ai violat-o.
Frate ce ai de pierdut? Hmm aproape nimic eu zic ca daca ea e panarama nu mai e demult virgina ia si futio
Ma, ea nu este panarama cum i ziceti, e o fata desteapta, invata bine stie sa vorbeasca etc., dar faza e ca de cand am fost odata la un club cu mai multi amici, a inceput acolo sa fumeze, asta s-a intamplat acum 2 luni, si de atunci parca s-a dereglat la cap, cand ies afara si ma vede se uita la mine ca si cum as fi iubitul ei...
Nu era.A devenit.Nu-i mai lua apararea.Eu n-o mai consider virgina daca ti-a facut oral!
Asa se intampla cu incostientele.
E la alegerea ta ce o sa faci.Degeaba iti spunem noi ce sa faci ca tot ca tine vei face.
Nu suna prea ortodox ce iti spun dar... Daca ea e inconstienta, tu nu priezi nimic.Ai face bine sa inregistrezi cu un telefon intreband-o daca e sigura de ceea ce vrea sa ii faci, pastrezi inregistrarea, pentru orice eventualitate.Asa daca vine cu politia la usa o sa ai dovada ca nu ai violat-o, ci ca ea a vrut.Si nu uita de prezervativ, ca nu stii ce boli mai are, sau sa o lasi doamne feri gravida.Noroc