Dacă ești mai urât, e mai greu.(pentru prima impresie) Va veni de la sine, nu forța. Noroc.
Ia-o logic, dacă aveai tu 21 de ani și fratele tău 16, tu îl ironizai pe el, deci varsta intervine mereu, orgoliile frățești sunt cele mai puternice.
Apropo, copii sarutandu-se la 12-13 ani eu nu am mai văzut, dar dacă vezi tu asta atenționează-i că la 12 ani trebuie să învețe radicalii și ecuațiile, nu să meargă de mana ca și cum ar fi în concubinaj, la 20 de ani ce vor face?
La mine in clasa sunt 25 baieti iar in clasa de vis a vis 28 de fete! nu am tupeu sa ma bag in vb cu ele cred ca nu sunt normal/...
Mama,mama vam mai spus ca fratele meu ma ia la misto are 21 ani si nu sta cu cate 2 a spus asa sa ma faca gelos.
Nu fa ca fratele tau (sa stai cu 2 fete) in primul rand le-ai rani pe ele si nu cred ca ti-e ti-ar placea ca o fata sa se comporte asa cu tine, cauta o fata pe care o placi, ea te place si atunci poti avea un inceput de relatie.
NU poti sa te indragostesti de o fata doar vazandu-i pozele... trebuie sa o cunosti. Incearca sa vb cu colegele de clasa.
Eu zic ca nu ar trebui sa te grabesti sa-ti gasesti prietena doar ca-i vezi pe pitici tinandu-se de mana >,< si nu trebuie sa mergi grabit la prima fata pe care o vezi si sa fii repezit. Atunci cand vezi o fata care chiar iti place, mergi la ea, asteapta sa va imprieteniti, nu forta prietenia, lasa-i totusi spatiul, vorbiti si dupa ce v-ati cunoscut mai bine deveniti un cuplu dar pana apare fata aia, stai linistit si nu te mai agita atata -.- Ai 16 ani si esti singur, si? mare chestie :/
Termina ma..nu-ti mai face atatea griji.ai toata viata-n fata..incearca sa nu mai acorzi atata atentie problemei..esti inca mic. daca tii neaparat sa ai o prietena mai bine incearca pe cineva pe care vezi in fiecare zi si va puteti vedea pretutindeni.dar mai intai..nu-i spune ca o placi..las-o pe ea sa-si dea seama!
anonim_4396 întreabă: