| NevastuicAaA a întrebat:

laughing. Mainainte ma jucam linistit un joc si am vrut sa vad cat e ora si mi-a scris o fata pe fb (care nici nu o am la prieteni si am profil privat) ca ma place si vrea sa stie daca o plac si eu. raised eyebrows
O cunosc dar nu am vorbit niciodata cu ea.
Eu nu o plac...si nu stiu ce sa ii spun sau daca sa ii raspund laughing
Nu stiu ce sa cred a scris la panarama, provocare? rolling on the floor

7 răspunsuri:
| papusika97 a răspuns:

Depinde doar de tine daca vrei ii raspunzi daca nu nu cum simti uh nevoia ce iti doresti uh mai exact

| VADIq a răspuns:

PANARAMAAAAAAAAAA! FRATE mai bine nu raspundehee hee daca are ceva minte in capu ala o sa intelegea ca te doare`n... de ea happy fundita? big grin

Răspuns utilizator avertizat
| KaRa23S a răspuns:

Pai intrabo daca vorbeste serios.Si daca spune da zii ca nu te-ai gandit pana acum la asta( daca o placi sau nu) plus ca ai deja prietena sau vezi si tu.

| NevastuicAaA explică (pentru KaRa23S):

Doar ca eu cand am vazut ca mi-a scris era offline happy. Si nu am cum sa vorbesc cu ea... laughing si eu nu am nici un interes

| ghineanamaria a răspuns:

Uite de aia noi fetele(unele)nu spunem ceea ce simtit, baietilor.Pentru ca ei rad de noi.De ce nu ii spui cu frumosul ca nu iti place de ea.Iti place sa faci misto.Nu mai rade de ea. Daca tu ai placea o fata cu adevarat si ai afla ca ea rade de tine(pentru ca o placi)te-ai simti bine?

| NevastuicAaA explică (pentru ghineanamaria):

Doamne! Eu nu rad de ea pentru ca ma place...
Te-ai gandit ca poate ea vrea sa rada de mine? adica nu mi se pare ceva normal...sa imi spuna dintr-o data ca ma place, dar noi nu am mai vorbit happy