Îi oferi cadoul cand va vedeţi şi aia e. Nu alte rahaturi pe Facebook. Sunt penibile urarile alea publice pe site-urile de socializare. Nu stiu de unde a adoptat o mare parte din utilizatori această modă. Şi da, poţi să ii zici "La mulţi ani" mai târziu de 00.00. Oricum nu stiu cât de mult contează pentru el. Bărbaţii nu prea dau mare importanţă acestor "gesturi".
Ce-ar fi sa-l tratezi de data asta, taman cum te-a tratat el?
Poate ca merita acest experiment, mai ales ca vrei sa aflii sigur daca baiatul asta merita toata dragostea ta si daca vrei un viitor cu el.
Daca a ales sa mai stea cateva zile in tara de ziua lui, inseamna ca a avut un motiv intemeiat sa-si petreaca ziua in tara, posibil o alta fata.
Cat priveste felul cum te trateaza de ziua ta, cam mitocan...
Oare vrei sa-ti faci un viitor cu un om, care nici macar nu-si aduce aminte de ziua ta? Este un mod foarte urat, de a-ti spune cat te iubeste si cat de importanta esti pentru el.
Il inviti undeva unde sunteti numai voi doi, te imbraci cu ceva sexy si ii oferi o noapte de neuitat. Cred ca un astfel de cadou este ceea ce isi doreste orice baiat. Si poate ca data viitoare nu va mai uita de tine!
El nu "ti-a facut" nimic. Noi, baietii, nu dam atata importanta la ziua de nastere sau la onomastica. E adevarat ca pe ale sotiei nu le uit niciodata, dar de ale mele nu imi pasa deloc. Daca nu mi-ar spune ea, habar n-as avea de ele. Sa ma bucur ca am mai imbatranit cu un an?
nOame000 întreabă: