| Onaca_Florin_1990 a întrebat:

Maine eu si cu prietena mea facem 5 luni de relatie impreuna. Vreau sa o intreb ceva frumos, vreau sa o intreb daca vrea sa fie cu mine pana la sfarsitul vietii... Nu prea stiu cum sa formulez sa ii pun intrebarea... Va rog sa ma ajutati.
P.S: aman doi avem 16 ani... Poate pare putin cam exagerata intrebarea dar vreau neaparar sa o intreb si stiu sigur ca va spune DA! Si vreau sa fie ceva deosebit, sa tina minte toata viata. va multumesc

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca vrei sa fii penibil, atunci o poti intreba! Sub orice forma vrei tu!

| ywar a răspuns:

Esti bine cu etajul superior? Ma amuza ca tu nu stii sa scrii amandoi legat si vrei sa ramana aia cu tine pana la finalul vietii. Du-te bai prietene si invata.
Ai 16 ani! Ti se pare ca daca ai o "relatie" (numai tu stii cum dracu o numesti relatie la 16 ani si dupa 5 luni) trista aia se va muta cu tine si iti va face o echipa de fotbal? Sunteti penibili! Voi ati auzit de expresia "cu picioarele pe pamant". Am fost si eu adolescent, candva demult, dar aveam mult mai multa minte.

| RAY a răspuns:

Jalinc pentru un mascul sa declare pradei sale iubire vesnice ai 16 ani sti ce e viata in fine, femeia jura non stop ca te iubeste si de fapt iubeste pe altul, un masul nu jura iubiri, un mascul e indiferent i este egal daca il lasa ca are de unde, este puternic si da nu face cadourii ca doar nu e muiere i arata iubirea prin alte metode mai masculine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu.

| ywar a răspuns (pentru neutrino):

Am fost si noi adolescenti la vremea noastra. Pentru mine parca a trecut o vesnicie... dar parca eram mai cu picioarele pe pamant si o centima mai isteti! Sunt eu depasit? Invechit? sau cum spun astia "comunist"... happy Imi plac raspunsurile tale. Salutari cu drag!

| SkyPilot a răspuns:

Nu stiu daca e o idee buna. Mai bine gasesti ceva prin care sa ii transmiti ce simti pentru ea, si sa fie ceva ce faci, nu ceva ce ii spui. Ofera-i un buchet mare de trandafiri rosii, scrie-i ceva frumos pe un card, invit-o la cina intr-un local romantic si discret, unul care are lumanarele pe masa.

| neutrino a răspuns (pentru ywar):

Multumesc! Pe timpul acela aveai un mare avantaj: pamantul era mai aproape!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Stai cuminte, la varsta ta nu stii ce este adevarata iubire, tu la 16 ani vrei sa te insori? Ca ceea ce vrei tu sa o intrebi pe prietena ta asta inseamnă căsatorie, te ai intrebat vreodată ce implică acest lucru? Esti tu realmente pregătit? Sau este doar o pasiune trecatoare pentru aceasta tînără domnișoară, eu sunt sigur ca nu este decit o simplă pasiune trecatoare asemenea unei ploi de vară, cel mai bine este sa i ti vezide scoală, de alte lucruri importante, lasă iubirea, lasă lucrurile astea pentru perioada cind vei fii cu adevarat matur si pregatit din toate punctele de vedere pentru rolul de soț. Vă cer scuze stimati utilizatori TPU, pentru greselile gramaticale. Vă multumesc pentru tot.

| Doub a răspuns:

Iubire? La 16 ani? Visezi.

| LoveSleep a răspuns:

"Vrei sa te casatoresti cu mine?"
Asa ar suna ceea ce vrei sa-i spui tu.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Este prea devreme pentru asa ceva, nu crezi? Eu stiu ca sentimentele voastre sunt intense, si va simtiti perfect unul in compania celuilalt, dar de ce sa va grabiti? Uneori, cea mai mare dovada de dragoste este rabdarea, mai ales daca esti sigur ca ea e iubirea vietii tale. Daca aveti genul ala de relatie, care incepe in copilarie, si nu se termina nici macar la batranete, vei regreta ca ai facut pasul acesta acum, si nu la momentul potrivit. Atunci cand veti putea face pasul urmator, spre o familie si o viata impreuna aka casatorie, vei vrea sa fie un moment unic. Pana atunci, iubeste-o si arata-i ca o iubesti, si bucurati-va de fiecare clipa petrecuta impreuna, fara graba happy

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

Fa o poezie o va pastra mult timp