A da am uitat sa mentionez ca mereu vorbesc cu fata de care îmi place încerc sa fiu amuzant cam cu fiecare cuvânt al meu . Asa sunt de fel.
Deci din ce spui tu aici pare că ești foarte îndrăgostit de ea, take it... Vorbește cu ea, deveniți din ce în ce mai apropiați și apoi fă „pasul cel mare"!
Mhm asa as vrea si eu xD dar fwck daca poate o deranjez sau ceva. Dar tot ar trebui sa mă grăbesc ca timpul trece prea repede pentru mine acum
Nu o deranjezi, ba chiar va aprecia că o bagi în seamă, se va bucura. Nouă, fetelor, ne place să fim băgate în seamă și chestii de genul și să primim atenție din partea băieților. Asta doar un hint..de restul de ocupi tu, succes!
Dacă-i iei înghețată, s-ar putea să nu fie pe gustul ei și să nu o mai interesezi. Eu zic să-ți faci curaj într-un moment când ești doar tu și ea și să o săruți, să o mângâi pe fund, mai degrabă o să-i placă asta decât înghețata.
Sau poți să-i dai înghețată să guste la final
Baiete, aia nu-i dragoste, este atractie sexuala...ca ti-ai pocnit ochii din orbite la gandul sanilor si poponetului ei, si nu ai mentionat nimic de inteligenta ei.
O sa-ti treaca repede, cu mana dreapta se rezolva problema ta!
Evident - scrie-i!
Nu e mai bine să regreți ce ai făcut, decât că nu ai făcut nimic?!?