| zedrix a întrebat:

Nu ma injurati s-au altele doar intreb.
Este normal ca cineva de 13-14 ani sa faca deagoste cu o lata persoana 14-16 ani? (am si zis ca doar intreb)
Va rog sa imi raspundeti sunt foarte curios
Fundita!

Răspuns Câştigător
| 69AnonimuS69 a răspuns:

Totul e normal. Adica de ce nu? Dar poti intra in probleme cu parintii tai sau cu cei ai iubitei tale. Dumnezeu ne-a lasat liber arbitru. Tu alegi cand iti incepi viata sexuala atat cat si prietena ta.

14 răspunsuri:
| adriang95 a răspuns:

Teoretic, în lege e interzis până la 15 ani...

| trance04 a răspuns:

Succes si o sa va vedem la stirile de la 5 laughing

| Danysan a răspuns:

E ok daca tu te simti pregatit/a-Dar normal pe la 15-16 ani se incepe ca sa ai o experienta placuta si nu una nasoala.

| Dariusuu a răspuns:

Dacă aş vedea 2 copilaşi de de 14 anişori că fac sex aş avea impresia că nu sunt normali la cap.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este normal. Si este si ilegal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 69AnonimuS69):

Doare prostia?!

| AlinaBuc a răspuns:

Si degeaba i s-a raspuns cu sunceritate ca tot celui mai prost i-a dat fundita. uite cum sta treaba: sexul se face atunci cand amandoi partenerii sunt pregatiti pentru asta. la 14 ani nu ai cum sa fi pregatit psihic si nici fizic. de obicei boracii fac sex de curiozitete sau in cazul fetelor pentru ca sunt presate de parteneri si le este teama sa nu-i piarda. dupa ce o comit vin si intreaba aici tot felul de idiotenii "poate fi gravida daca mi-am dat drumu in ea"? hell da! daca nu sunteti bine informati despre tot ce inseamna sex, contraceptie etc cum crezi ca esti preg pentru asa ceva. mai intreaba una in alt topic de ce este asa important sa te protejezi. de de aia

| JasminNoir a răspuns (pentru 69AnonimuS69):

M-ai spart.

| JasminNoir a răspuns:

Daca i-ai dat funda la ala de 14 ani cu liberul arbitru inseamna ca nici nu mai are rost sa-ti zicem sa stai pe cucu tau straight face

| zedrix explică:

Fratilor am zis ca DOAR INTREB! nu a am de gand sa incep acum eu doar am intrebat de curiozitate!

| Rony56 a răspuns:

Prost la cap... sa faci la 14-15 ani laughing?
se incepe mai tarziu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru zedrix):

Să-ți fie rușine, nu o da cotită, ai vrut doar să auzi încurajări.
Păcat că răspunsul ăla aproape nici nu avea vreun argument.
Ar fi bine să te informezi, să tastezi măcar pe google „riscurile începerii vieții sexuale la cutare ani"; „dezavantajele începerii vieții sexuale la..." și alte combinații. Acolo dai de surse de încredere.

| 69AnonimuS69 a răspuns (pentru JasminNoir):

Scuza-ma ca ti-am furat "funda" dar pe mine nu ma intereseaza "funda" asta. I-am explicat copilului cum trebuie sa faca. In plus sunt anonim pe site-ul asta.N-ai de unde sa stii cati ani am -_-. (oricum n-am 14)

| JasminNoir a răspuns (pentru 69AnonimuS69):

1. Nici pe mine nu ma intereseaza funda, dar singurul motiv pentru care tu ai dat raspunsul ala de **** a fost, bineinteles... funda big grin
2. Atata de bine i-ai explicat, ca o sa ramana fata gravida la 15 ani si baiatu cu sechele.
3. Ba, nu ma lua tu pe mine ca nu stiu cati ani ai, ca ai postat o intrebare in care ziceai ca ai 14 ani si daca poti sa-ti incepi viata sexuala, sau ceva de genu. In fine, am vazut clar ca ai scris 14. Mincinosuleeee laughing