| robert197 a întrebat:

Salut TPU, nu stiu daca problema mea se incadreaza aici, dar rog sa fie redirectionata daca nu este, multumesc! Nu cred ca este o rusine faptul ca m-am masturbat de la o varsta mai mica, cam 16 ani cred, desi probabil este normal, de la un timp am rarit foarte mult, inca sunt virgin oricum. Am observat de la un timp ca am testiculele mai lasate, iar in stangul care este mai lasat decat dreptul, simt niste chestii precum matele, viermi intelegeti voi, dar nu ma doare deloc. Aveti idee ce poate fi? Este vreo problema?

12 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

Este normal ca un testicul sa fie mai coborât decât celălalt, iar "mațele" sunt linii venoase, sau in orice caz, vase de sânge. E normal si nu are legatura nici cu masturbarea nici cu faptul că ești virgin

| robert197 explică (pentru Denisa0954):

Cat de normal este să fie atât de multe vase de sânge? Mie doar mi se pare ca arata mai urat decat le stiam eu acum un timp bun.

| Denisa0954 a răspuns (pentru robert197):

E important sa spui si ce varsta ai, si acum cat timp ai observat tu ca n ar mai fi la fel

Am 20 de ani, nu stiu aproximativ cat timp, dar imi par mai lasate, pielea se extinde mai mult (cum e pielea de la gatul curcanilor stii ce zic rolling on the floor ), iar acele oua (testiculele cred ca sunt, nu?) sunt mici.

La execitare se umfla cum este normal.

| robert197 explică (pentru robert197):

Well, poate e in capul meu, uneori sunt mai mici, iar alteori sunt normale, în timpul erectiei se umfla?

| Denisa0954 a răspuns (pentru robert197):

Mai mult ca sigur e doar în capul tau o problemă. Cand e cald, e normal sa fie mai lasate, dar mărimea lor nu se modifica

Doar mi se par prea lasate, probabil cu cat inaintezi in varsta se lasa.

| Goete a răspuns:

De la varsta "mica" de 16 ani happy, cum ai rezistat pana atunci?
Tu in timpul liber iti examinezi testiculele happy?
Roaga vreun prieten sa ti le arate daca sunt la fel, asa stai linistit

| robert197 explică (pentru Goete):

Vrei sa spui ca trebuia sa ma apuc mai dinainte? rolling on the floor))) daca ma intrebi cum am rezistat rolling on the floor nu examinez, doar ca te uiti pur si simplu random. =]

| Goete a răspuns (pentru robert197):

Eu aveam vreo 9 ani cand m-am apucat... nici sperma nu aveam inca happy

| Numee a răspuns (pentru Goete):

Jur nn eu care am inceput de pe la 12 ani si mi se pare ok,?