| AndreiCampina94 a întrebat:

o sa incep direct.Mie imi place de fata si din cate am vazut si ei de mine dar nu stiu cum sa fac primul pas.As vrea si eu niste sfaturi si ce ar trebui sa fac.Ea sta in acelasi cartier cu mine.Dau funda celui care ma ajuta, va rog raspunsuri serioase.

Răspuns Câştigător
| PynkLove a răspuns:

Frumos oras Cimpina scoate-o la o pizza la Day by Day, e pizza cuceritor de buna acolo :X.
Fi o leaca original, daca ai vazut ca ii place de tine, e clar ca orice pas al tau o sa ii starneasca atentia, de exemplu, du-te si cumpara-i o carte [ ceva de Raduleasca, sunt bune si ai ce invata din ele, de exemplu ] scrie-i un biletel, mie imi trece prin cap acum gandindu-ma la o persoana draga mie sa scriu asa Daca nu da nici un semn,
Afli unde sta cam cand ajunge martia acasa de la scoala, rogi o colega sa ii dea un alt biletel >.
Etc.etc....la cata imaginatie am, ti-as mai spune inca de 20 de ori pe atat cam ce chestii as face eu.laughing
Spor, dar totusi ce am scris eu sus sunt exemple, poate te inspira in vreau-un mod sau daca urmezi exemplul si functioneaza, ma apuc sa scriu o carte.laughing

3 răspunsuri:
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, cauta si incearca si ofere-i o floare.

| DalyanKawaiiiii a răspuns:

Daca te place spune-i normal baiatul trebuie sa faca primul pas

| Alexa_Larisa_1997 a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa o surprinzi placut de exemplu sa ii daruiesti o floare, preferabil sa fiti doar voi, incearca sa ii faci complimente si vei vedea cum reactioneaza, fetele adora complimentele dar sa fie sincere dar si frumoase