Ia-ti inima-n dinti si fa-o.nu te speria daca spune 'nu'.s-ar putea sa aiba alte planuri tocmai cand vrei sa iesi cu ea. daca asta e motivul, intreab-o pur si simplu cand ar vrea sa iasa. daca spune ceva de genul 'nu stiu', nu mai insista ca nu are rost.dar fiindca sunteti prieteni, deja te place intr-o oarecare masura deci nu cred ca ar fi cazul.am mentionat doar ca sa fii pregatit pentru orice.important e ce faci efectiv la intalnire.cum te vad eu asa timid, fa-ti planul dinainte.focalizeza discutia asupra ei.intreab-o ce-i place,care-i filmul preferat, cartea preferata, care fete din clasa o enerveaza si de ce, etc. fetele adora sa vorbeasca despre propria persoana asa ca cel mai probabil o sa-ti spuna tot felul de chestii pe langa ce ai intrebat-o. daca ai, intrat in hora - joaca.incearca sa tii minte, daca nu tot, macar esentialul din ceea ce-ti spune. dupa 2-3 intalniri de genul asta, frate - a ta e!
Cam tineri sunteti. De ce nu o inviti la o plimbare in parc, la Herastrau, mai vorbiti.
Mersi mult nu stiu de ce dar nu imi apare sa iti dau funda.
E ok...gestul si aprecierea conteaza (scuze daca apare de doua ori da cateodata nu se posteaza din prima)
KatiMe27 întreabă: