Daca nu ai bani nicio fata nu se uită la tine, alea vor bani nu plă.
Te-ai vazut cu fete materialiste,cel putin astea doua care te-au respins ca nu ai patratele si ca nu ai haine de firma.
Ele nu se uita la caracterul tau,sunt superficiale.
Ai timp sa experimentezi,ai avut ghinion? Meh,nu chiar ghinion,acum pe bune, trebuie sa observi mai mult oamenii,fetele in cazul tau,cum sunt,cum vorbesc, ce le place, despre ce vorbesc, ce au in cap, apoi incepi sa " tii la ele " dupa cum ai zis tu.
Te ai grabit, nu ai fost atent, ai iubit si tu, la randul tau un ambalaj, adica le-ai vazut ca sunt frumoase si cam atat.
La ce motive ti-au bagat "nu ai patratele si haine de firma" sa nu te aud ca erau ok
Cunoaste mai bine persoana inainte sa te atasezi.
Good fuc*ing luck!
Mda... ai dreptate, am cam exagerat. Insa dupa atata timp, efort si nervi, cred ca poti intelege prin ce trec.
Da man,te inteleg, stai linistit, o sa fie mai bine, am avut si eu experiente neplacute dar, astea ne intaresc si ne fac mai maturi si precauti
Iubirea nu trebuie cautata. Vine singura cand te astepti mai putin. Chiar daca ai gasi o fata, probabil nu ai iubi-o cu adevarat, ar fi doar disperarea de a avea o iubita. So nu mai cauta, doar asteapta!
anonim_4396 întreabă:
mada92 întreabă: