| FrateleTedur a întrebat:

Salut, TPU. O sa va spun ceva ce am observat in ultima vreme, so astept raspunsurile voastre, sau mai degraba, parerile voastre.
Am incercat, pentru multa vreme, sa gasesc o fata potrivita pentru mine. Am incercat orice, de la Facebook la Instagram pana la "iesitul din casa".
Insa, chiar daca mi s-a spus ca de pe o scara la 1 la 10 arat de 8, nu am reusit sa gasesc nici o singura fata care sa ma placa, intr-atat incat sa fim impreuna. Da, mi-am facut prieteni noi, dar lucrul asta doar ma raneste mai rau, sa vad fete la care inca tin, cum isi gasesc pe rand, iubiti.
Ideea e, ca pentru o fata e mult mai simplu sa aiba o relatie. Nu trebuie decat sa arate decent. Insa un tip trebuie sa fie frumos, sa aiba bani, sa aiba muschi, sa fie destept, sa le aibe pe toate practic, ca o femeie tot timpul gaseste ceva de comentat. Am fost respins pe motive cretine, gen " nu ai haine de firma " sau " nu ai patratele " etc., si nu stiu ce sa mai cred. Tin sa mentionez ca renuntat la orice speranta, nu imi mai doresc o relatie, si am ajuns sa fiu scarbit de toate specimenele de acest fel. Ce parare aveti? Am dreptate? Ati patit ceva asemanator? Dau funda celei mai faine povesti.

7 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

laughing
Te-ai vazut cu fete materialiste,cel putin astea doua care te-au respins ca nu ai patratele si ca nu ai haine de firma.
Ele nu se uita la caracterul tau,sunt superficiale.
Ai timp sa experimentezi,ai avut ghinion? Meh,nu chiar ghinion,acum pe bune, trebuie sa observi mai mult oamenii,fetele in cazul tau,cum sunt,cum vorbesc, ce le place, despre ce vorbesc, ce au in cap, apoi incepi sa " tii la ele " dupa cum ai zis tu.
Te ai grabit, nu ai fost atent, ai iubit si tu, la randul tau un ambalaj, adica le-ai vazut ca sunt frumoase si cam atat.
La ce motive ti-au bagat "nu ai patratele si haine de firma" sa nu te aud ca erau ok laughing
Cunoaste mai bine persoana inainte sa te atasezi.
Good fuc*ing luck!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca nu ai bani nicio fata nu se uită la tine, alea vor bani nu plă.

| HTH a răspuns:

Continua sa cauti, asta fac barbatii!

| OMFGConrad a răspuns:

Nu cauți în locul potrivit...sau mai bine zis, nu cauți fata potrivită.

| FrateleTedur explică (pentru PersonajFictiv):

Mda... ai dreptate, am cam exagerat. Insa dupa atata timp, efort si nervi, cred ca poti intelege prin ce trec.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru FrateleTedur):

Da man,te inteleg, stai linistit, o sa fie mai bine, am avut si eu experiente neplacute dar, astea ne intaresc si ne fac mai maturi si precauti big grin

| DaCumSaNu a răspuns:

Iubirea nu trebuie cautata. Vine singura cand te astepti mai putin. Chiar daca ai gasi o fata, probabil nu ai iubi-o cu adevarat, ar fi doar disperarea de a avea o iubita. So nu mai cauta, doar asteapta!