Te barbariesti cu un gilette nou nu folosit apoi spuma de barberit sau sapun anti-bacterian apoi te dai cu solutia cu care te dai dupa barberit, un pic te vei irita dar va trece
Vorbind serios, poti folosi bicul si cu sapun nu neaparat spuma de ras, daca e pentru prima data poti folosii si o crema epilatoare pentru piele sensibila. Cius.
Risti sa te tai cu un Gilette si cine stie poate ramai si fara OO!
Eu ti-as recomanda o masina de tuns! Curat si fara riscuri! Succes!
Cu un gilette si cu sapun, gel de dus sau crema de ras daca vrei. Dupa poti folosii crema de galbenele.Este uleioasa, intra greu in piele dar e cea mai buna pentru ca previne inflamatiile, cosurile, infectiile si altele.
Nu e buna nici spuma, nici gilettul. Risti sa te iriti rau si sa te apuce mancarimea.
Iti recomand un epilator sau niste benzi cu ceara rece ( se gasesc la farmacie) sunt foarte eficiente. neiritabile, potrivite pentru zona genitala.
nu vreau funda, vreau un like. ( nu e pagina de fete) sunt poze cu Derp, animale. funny :)
http://www.facebook.com/drag.your.curser.over.here
Nu te iriti ma, n-ai nevoie de spuma sau mai stiu eu ce, poti folosi gel de dus si un gilette. Eu asa am facut tot timpul si nu m-am iritat niciodata.
anonim_4396 întreabă: