| Liviu321 a întrebat:

Salut TPU. Pana la ce varsta creste penisul? Am 19 ani si un penis de doar 11 cm. Nu mai pot suporta, aproape ca plang din aceasta cauza. Stiu ca toti spun ca tehnica e importanta dar cred ca macar 2 cm in + ajuta si mai mult. Inca nu mi-am inceput viata sexuala si nici fizic nu arat prea bine. La 1.69 am 57 kg si arat ca unu` de 16 ani nu de 19. Credeti ca se mai poate dezovlta? Ce parere aveti de pastile, care sunt cele mai eficiente si de la ce varsta ar fi bine sa iau? Nu-mi pasa ca poti face cancer sau alte boli vreau sa imi maresc penisul macar cu 2 3 cm. Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi pentru ca simt ca numai pot. Multumesc aniticipat!

Răspuns Câştigător
| simonica57 a răspuns:

Hai sa-ti spun si altfel la o fata punctul g este la 5 cm in interiorul vaginului deci cu marimea penisului tau poti satisface foarte bine o fata.
Eu cunosc un baiat care are penisul de 8 cm din cate mi.au spus amicele mele si nu se plange deloc chiar fetele care sau culcat cu el au fost fffff multumite

6 răspunsuri:
| simonica57 a răspuns:

Uite nu te mai gandi atat de mult la marimea penisului......nu e chiar asa importanta trebuie doar sa.ti gasesti o fata draguta pentru tine care sa te iubeasca .......la varsta ta ar trebui sa te ingrijorezi de alte chesti bac.ul sau facultatea nu penisul.

| darriya a răspuns:

Crezi ca daca plangi ti se mareste? resemneaza-te, numai fetele proaste vor avea de comentat, daca o fata va sta cu tine, va sta pentru ca te iubeste nu ca ai penisul mare.maturizeaza-te ar trebui sa lucrezi la "creier"nu la penis

| AnoOo a răspuns:

Deci rolling on the floor) nu conteaza daca ai cancer tu penis mare vrei rolling on the floor)))) asa ceva. ba omule... vezi-ti ma de treaba. Ti-a zis vreuna ca o ai prea mica sau ce? Stai linistit. Merge si cu aia si mai ales daca iti zice faza cu "prea mica" ai sa o f*** si mai rau/tare laughing

| Satoko a răspuns:

Wa! ai 19 ani nu 2 da? nu iti pasa ca faci cancer? ba sa iti pese. fiecare e asa cum e dat de natura. pastilele pentru marit penis? ceaiuri pentru slabit laughing efecte 0 big grin lasa-l asa cum e big grin zici ca esti mic? iti gasesti o prietena micuta delicata pe masura ta nu cauti pe miss brazilia happy scoate prostiile alea din cap multa bft