Hai sa-ti spun si altfel la o fata punctul g este la 5 cm in interiorul vaginului deci cu marimea penisului tau poti satisface foarte bine o fata.
Eu cunosc un baiat care are penisul de 8 cm din cate mi.au spus amicele mele si nu se plange deloc chiar fetele care sau culcat cu el au fost fffff multumite
Uite nu te mai gandi atat de mult la marimea penisului......nu e chiar asa importanta trebuie doar sa.ti gasesti o fata draguta pentru tine care sa te iubeasca .......la varsta ta ar trebui sa te ingrijorezi de alte chesti bac.ul sau facultatea nu penisul.
Crezi ca daca plangi ti se mareste? resemneaza-te, numai fetele proaste vor avea de comentat, daca o fata va sta cu tine, va sta pentru ca te iubeste nu ca ai penisul mare.maturizeaza-te ar trebui sa lucrezi la "creier"nu la penis
Deci ) nu conteaza daca ai cancer tu penis mare vrei )))) asa ceva. ba omule... vezi-ti ma de treaba. Ti-a zis vreuna ca o ai prea mica sau ce? Stai linistit. Merge si cu aia si mai ales daca iti zice faza cu "prea mica" ai sa o f*** si mai rau/tare
Wa! ai 19 ani nu 2 da? nu iti pasa ca faci cancer? ba sa iti pese. fiecare e asa cum e dat de natura. pastilele pentru marit penis? ceaiuri pentru slabit efecte 0 lasa-l asa cum e zici ca esti mic? iti gasesti o prietena micuta delicata pe masura ta nu cauti pe miss brazilia scoate prostiile alea din cap multa bft