Hai sa-ti spun si altfel la o fata punctul g este la 5 cm in interiorul vaginului deci cu marimea penisului tau poti satisface foarte bine o fata.
Eu cunosc un baiat care are penisul de 8 cm din cate mi.au spus amicele mele si nu se plange deloc chiar fetele care sau culcat cu el au fost fffff multumite
Wa! ai 19 ani nu 2 da? nu iti pasa ca faci cancer? ba sa iti pese. fiecare e asa cum e dat de natura. pastilele pentru marit penis? ceaiuri pentru slabit efecte 0 lasa-l asa cum e zici ca esti mic? iti gasesti o prietena micuta delicata pe masura ta nu cauti pe miss brazilia scoate prostiile alea din cap multa bft
Uite nu te mai gandi atat de mult la marimea penisului......nu e chiar asa importanta trebuie doar sa.ti gasesti o fata draguta pentru tine care sa te iubeasca .......la varsta ta ar trebui sa te ingrijorezi de alte chesti bac.ul sau facultatea nu penisul.
Deci ) nu conteaza daca ai cancer tu penis mare vrei )))) asa ceva. ba omule... vezi-ti ma de treaba. Ti-a zis vreuna ca o ai prea mica sau ce? Stai linistit. Merge si cu aia si mai ales daca iti zice faza cu "prea mica" ai sa o f*** si mai rau/tare
Crezi ca daca plangi ti se mareste? resemneaza-te, numai fetele proaste vor avea de comentat, daca o fata va sta cu tine, va sta pentru ca te iubeste nu ca ai penisul mare.maturizeaza-te ar trebui sa lucrezi la "creier"nu la penis