Da clar...cel putin te place, daca nu te placea nu te baga in seama, mai ales daca nu te cunoaste. intrebare: tu le-ai da likeuri la fete care nu ti plac? ai sta sa vb cu ele pana tarziu? le-ai cere poze doar ca sa le vezi mai bine?
Scoate-o repede la un suc!
Parerea mea e ca nu e neaparat atrasa...din moment ce cauta iubiti sau ma rog, prieteni, pe mess nu e chiar asa cum crezi...
mai degraba disperata sa aiba pe cineva nu atrasa...dar continua pe drumul tau
Andrey ne cunoastem ne-am mai vazut... avem o pasiune comuna (snowboardingul) numai ca anul trecut ea a avut o problema si nu a mai putut continua si de atunci nu ne-am mai vazut. dar am tinut legatura pe messanger. Suntem din acelasi oras numai cartiere diferite.
Atunci zau nu stiu Rompeboy, inseamna ca exista pe undeva o simpatie, o atractie...ar fi bine sa profiti de ea evident daca fata merita.in rest, multa grija si atentie
Serus
Parerea mea este ca da.
si poate nu vrea sa recunoasca, (poate) dar eu cred ca este atrasa 100%
K acum vine partea grea faza e ca nu am mai avut niciodata o prietena eram rusinos in draci si nu puteam purta o conversatie cu o fata acum am mai scapat de rusine
Absolut ca acea atractie exista. Dupa parerea mea, de fata, da. Cred ca incearca, intr-o oarecare masura sa iti spuna ' hei, chiar nu iti dai seama? '. Daca simti si tu cat de putin ceva pentru ea, merita sa incerci. Bafta!
Dap exista mai bine inreabo sh u direct daca ii place d tine la unele fete le plac sa fie intrebate direct