Da clar...cel putin te place, daca nu te placea nu te baga in seama, mai ales daca nu te cunoaste. intrebare: tu le-ai da likeuri la fete care nu ti plac? ai sta sa vb cu ele pana tarziu? le-ai cere poze doar ca sa le vezi mai bine?
Scoate-o repede la un suc!
Absolut ca acea atractie exista. Dupa parerea mea, de fata, da. Cred ca incearca, intr-o oarecare masura sa iti spuna ' hei, chiar nu iti dai seama? '. Daca simti si tu cat de putin ceva pentru ea, merita sa incerci. Bafta!
Dap exista mai bine inreabo sh u direct daca ii place d tine la unele fete le plac sa fie intrebate direct
K acum vine partea grea faza e ca nu am mai avut niciodata o prietena eram rusinos in draci si nu puteam purta o conversatie cu o fata acum am mai scapat de rusine
Parerea mea e ca nu e neaparat atrasa...din moment ce cauta iubiti sau ma rog, prieteni, pe mess nu e chiar asa cum crezi...
mai degraba disperata sa aiba pe cineva nu atrasa...dar continua pe drumul tau
Andrey ne cunoastem ne-am mai vazut... avem o pasiune comuna (snowboardingul) numai ca anul trecut ea a avut o problema si nu a mai putut continua si de atunci nu ne-am mai vazut. dar am tinut legatura pe messanger. Suntem din acelasi oras numai cartiere diferite.
Atunci zau nu stiu Rompeboy, inseamna ca exista pe undeva o simpatie, o atractie...ar fi bine sa profiti de ea evident daca fata merita.in rest, multa grija si atentie
Serus
linarkfts întreabă: