anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Povestea mea e cam incurcata laughing...Mi-a placut de un tip [ suntem deodata ] dar el ma considera doar ca o simpla amica sad. Am inceput sa vorbim din ce in ce mai mult pana intr-o anumita perioada cand nu am mai vorbit cam 2 luni. Si am vazut pe facebook laughing ca e intr-o relatie atunci am fost gata I don't want to see. Si am intrat pe el am vorbit dar nu l am intrebat deloc de relatia lui si am continuat sa vorbim. Astazi am vazut ca a trecut de la " intr-o relatie " la "single " si era foarte happy.Iar eu am zis ca nu intru pe el sa nu par nesimtita...dar as vrea sa vorbim mai mult acum ca e single >: :X laughing si nu stiu cum sa fac adica ce sa ii mai spun.thinking deja stiu tot despre el laughing Dau Funda :*

7 răspunsuri:
| CandyღDulceata a răspuns:

Chiar era impreuna cu fata respectiva oh go on

| Azµre a răspuns (pentru CandyღDulceata):

Și acum tu vrei să îi iei locul respectivei? Ce te face să crezi că, cu tine va ține mai mult?

| AdyAdeluş a răspuns:

Buna! Eu zic ca nu trebuie sa te iei dupa facebook.Ia-ti inima in dinti si intreaba-l in primul rand daca are prietena (ca sa nu mai fie nici-o confuzie) si daca iti place de el actioneaza.Intreaba-l daca ii place de tine(desigur daca e singur). Sper ca te-am ajutat si nu e nici-o confuzie!

| cosmin_7842 a răspuns:

1. Nu il intreba de prietena lui veche.
2. intreba-l ce mai face sau cum se mai simte acum ( chestii de genu ).

Si incearca sa petreci cat mai mult timp cu el ca sa uite de fosta prietena.

Succes!

| Music4life a răspuns:

Uneori este mai bine sa nu fortezi aceste prietenii desi tipu-i extra bun, de ce? Ei bine poti pierde un prieten pentru ceva care se poate sa nu mearga.
In plus facebook ul nu spune mereu adevarul.
Bafta!

| mona a răspuns:

Nu te lua dupa fb, acolo poti scrie orice in afara de adevar, eu zic sa te bagi mai mult in seama cu el, sa deveniti prieteni si nu se stie... pe viitor poate veti fi impreuna

| PuffyPuffulete a răspuns:

Comporta-te ca de obicei. dacă nu îl bagi în seama își va da seama ca e în neregula ceva ...fi tu însăți. fundiță?