| Ombladoana a întrebat:

Salut,TPU! Practic sunt intr-o situatie complicata...E un tip la noi in oras, are 28 de ani, e agent principal de politie si arata absolut perfect.E flawless.E o diferenta de varsta destul de semnificativa intre noi, eu avand aproape 16 ani,si nu, nu consider ca o relatie se bazeaza doar pe relatii sexuale, asa cum majoritatea tind sa creada, mai ales ca nu am varsta necesara. Faza e ca m-a prins de 6 ori cu motoru' (neinmatriculat, fara carnet etc) anul trecut si de fiecare data m-a lasat sa plec, fara sa-mi faca ceva.Acum aproximativ o luna jumatate m-am intalnit cu el la firma unui prieten bun si efectiv,nu ne-am suportat. Vorbea ampulea si ma tachina,si uite asa am ajuns sa-l strig "Printesa",la fel si toti prietenii lui din politie cateodata,doar ca numai mie imi permite.E impulsiv si are un istoric plin de violenta si chestii de genu".Am observat ca mereu cand ma vede zambeste intruna,vine langa mine sa conversam si atunci cand vorbesc ma priveste intens si de abia clipeste... Problema e ca acum il plac foarte, foarte mult, si stiu ca sentimentul e reciproc, doar ca el e divortat si are o fetita de 1 an,cu care isi petrece timpul cu prima ocazie cand e liber. Nu stiu daca sa actionez asupra sentimentelor, avand in vedere ca si el simte la fel, mi-e frica sa nu inrautatesc in vreun fel situatia, mai ales ca el e politist si e diferenta asta de varsta.

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Scuza-mi aroganta, dar un barbat de aproape 30 de ani nu are ce sa vada la o fata de 16 ani mai mult decat o aventura (daca fata arata extrem de bine si matura pentru varsta ei). In rest, ceva serios in niciun caz. Tu mai ai cativa ani buni de scoala. Un barbat la 30 de ani vrea familie, nu o fata pe care sa o duca si aduca de la camin si alta pe care sa o duca si aduca de la liceu. In plus e diferenta de o generatie intre voi, mentalitatile sunt cu totul altele. Poate sunt eu prea arogant dar eu inca nu am 28 de ani si mi se intampla sa mai stau de vorba cu adolescente si pur si simplu nu avem cum sa fim pe aceeasi lungime de unda. La peste 10 ani diferenta interesele si tintele in viata sunt cu totul altele. O relatie inseamna mai mult decat ne tinem de mana, ne pupam si facem dragoste. O relatie inseamna comunicare mai mult decat orice, ajutor reciproc in diferite probleme si multe altele. El nu are ce sa vorbeasca cu tine si tu nu ai ce sa vorbesti cu el, nu aveti subiecte comune. Si cand vine vorba de probleme, tu esti complet depasita de problemele pe care le are un barbat de varsta lui si el probabil deja a uitat cum se rezolva problemele (de matematica) de la varsta ta. Si in rest, cu problemele de adolescenta abia se poate ocupa o mama care a trecut odata prin asta, in niciun caz un barbat la 28 de ani... Dar nu vreau sa-ti tai aripile, e umila mea parere. In cel mai "bun" caz el doar te amageste, te duce putin de nas, eventual o sa se si culce cu tine dar mai mult de atat iti pot garanta si da in scris, semnat ca nu o sa se intample.

11 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Iti dai seama ca e oarecum posibil ca fetita lui sa fie in aceeasi clasa cu tine, nu? Si tu daca ai fi cu el teoretic fata aia care e aproape de aceeasi varsta ca si tine ar trebui sa-ti spuna "mama". Tu ai fi de acord ca tatal tau sa isi ia pe una de varsta ta si sa trebuiasca sa-i zici "mama"?

| Ombladoana explică (pentru CuriousStuff):

Fetita are 1 an...

| Ombladoana explică (pentru CuriousStuff):

Si normal ca nu trebuie sa-mi spuna fetita lui "mama", nu are de ce.Pentru ca nu sunt, si niciodata n-as fi capabila sa o inlocuiesc pe mama ei. happy

| TheSpell a răspuns:

Știu că - iubirea nu are vârstă - dar sincer, nu cred că un om matur și-ar dori o puștoaică lângă el. Nu te supăra, nu vreau să jignesc, dar cam asta ești tu pe lângă el.
Dacă ai zis că și trecutul lui e unul nasol, probabil se dă pe lângă tine pentru că are pe cine manipula și - da pe spate -. Un om în toate mințile, agent de poliție în primul rând, nu va avea sentimente pentru o fată care-i poate fi fiică. Eventual e un pedofil.
Sfatul meu e să ți-l scoți din cap, poate va fi mai greu, depinde de caracter, dar așa e cel mai bine.
Ai 15 ani, creierul tău începe să gândească. Analizează bine situația. Vezi cum ți s-ar părea să vezi pe strada un tip de 40 cu iubita lui de 20. O să zici că - nu trebuie să te intereseze de ce crede lumea - dar nu e vorba de asta, e vorba că e pur și simplu imoral.
Sper să iei decizia corectă. În primul rând gândeste-te că ai lucruri mai importante de făcut acum, nu să te gândești la relații. El e un om realizat pe lângă tine, își permite să-și piatdă timpul, tu nu-ți permiți.
Numai bine!

| Ombladoana explică (pentru TheSpell):

E nasol, e complicat...Probabil aici ai dreptate... Mintea asta de copil gandea ca probabil se pot dezvolta sentimente intre noi, dar poate aici ai mai mare dreptate decat mine.Nu stiu ce e iubirea inca,n-am de unde,si sunt filmele alea care ni le dam noi, adolescentii, dar sunt convinsa ca la cei maturi, care au experienta in privinta asta, e cu totul si cu totul diferit. Multumesc! happy

| ElizaGabriela123 a răspuns:

Din pacate nu ai cum sa stii sigur daca el este interesat de tine sau doar de trupul tau tanar. Daca el iti face avansuri desi iti cunoaste varsta, atunci pentru mine este clar ca nu este un om de incredere sau cu principii. Acest lucru este aplicabil si in sitatia in care desi te-a prin in repetate randuri mergand e motor fara acte el nu a luat nicio masura. Un adult responsabil nu te lasa sa scapi nepedepsita a doua oara. Pe langa ca este periculos pentru tine sa conduci fara permis, mai este si ilegal. El este un reprezentant al organelor legale si te-a lasat sa scapi nepedepsita de mai multe ori, iar asta nu arata responsabilitate sau moralitate din partea lui. Nu vreau sa intelegi ca te judec, stiu ca lucrurile astea se intampla in lume, dar as vrea sa ai in vedere lucrurile acestea si sa incerci sa privesti situatia si din alte perspective.

| doctorandus a răspuns:

Nu ne cheama Nostradamus sa-ti pronosticam relatia.

| SG1995 a răspuns:

Nu știu ce să zic, chiar dacă ai avea ceva șanse cu el, faptul că e violent și probabil a divorțat din cauza asta ar trebui să de-a de gândit. În plus pe lângă evidenta diferență de vârstă și de mentalitate, dacă te-ai cupla cu tipul l-ai pune în pericol deoarece și-ar pierde și slujba și libertatea. Dat ți-am zis, dacă știi că un tip e agresiv nu ai ce discuta cu el, indiferent de vârstă, sau circumstanțe, deoarece genul ăsta de tipi sunt posesivi și periculoși, iar dacă în viitor dai de vreun ăsta atunci ai dat de dracu.

| Bogdi_Condrea_1979 a răspuns:

În primul rând eşti minoră şi el are înainte o carieră deci... meritai să te rupă cu dosar de la început

| XeniaYael23 a răspuns:

De ce crezi ca si el "simte la fel"? laughing))))))Crezi ca doar tie iti zambeste?

| Ara997 a răspuns (pentru Bogdi_Condrea_1979):

Corect. I-a facut un favor si acum vrea compensatie. (daca nu cumva i l-a facut cu premeditare. )