| MaestrullCaaars a întrebat:

Salut TPU! Prietena mea are o problemă. Să începem cu începutul.
Suntem împreună de 6. Luni.
Iar ea de 6 luni folosește anticoncepționale marvelon.
Totul a fost ok. În decursul a 6 luni. Mai puțin luna septembrie în care nu i-a venit menstruatia deloc decât o zi câteva picături maro-gri.
A fost la ginecologie, dar nu i s-a spus exact ce are.Și a făcut un antibiotic puternic 3 zile. Întrebarea mea este, ce poate să fie? Și încă ceva. A făcut tratament injectabil 3 zile cu antibiotic iar în ziua de marți 4 zile de la ultima perfuzie am făcut cu ea sex neprotejat, cu pilulă de marvelon bineînțeles. Și ejaculare în vagin
Se poate să rămână insarcinata?
În intervalul acesta? Răspuns cat mai sigur și clar vă rog. Mulțumesc, dau fundiță.Da

8 răspunsuri:
| MAteiLaAjutat a răspuns:

La câte a băgat in ea a dereglat orice funcție normala.

| dullcat a răspuns:

Voi sunteti constienti de efectul atinconceptionalelor pe termen lung? Aparent nu.Trebuia sa iti faci griji inainte de a lua decizia egoista si penibila de a o indopa cu pastile care iti dau doar organismul peste cap, numai ca sa ai tu placerea penibila de a ejacula in ea. Observ ca nici in perioada aceasta cand lucrurile sunt incerte nu v-ati putut abtine de la sex. Daca ai putin respect fata de ea, te abtii macar pana afli care e problema.Stai linistit ca n-a murit nimeni.

https://www.royalhospital.ro/......eptivelor/

| Hyperion7 a răspuns:

Din moment ce un medic nu i-a putut spune ce are, ce te face sa crezi că noi îți puteam da o părere avizată?big grin

| Altinbek a răspuns:

Să facă testul de sarcină, așa va afla dacă e însărcinată sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| MaestrullCaaars explică (pentru Violleta2022):

Bună. A fost la ginecolog. Astazi si nu i-a spus nimic de o sarcină, i-a spus doar ca este răcită.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insarcinata nu, dar se transforma in zombie sigur

Răspuns utilizator avertizat