anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea s-a despartit de mine din nu stiu ce motive acum 1 luna dupa 2 saptamani incepea sa imi trimita mesaje ca ii este dor de mine si ca vrea sa vb am crezut ca vrea sa ne inpacam dar nu a fost asa ci doar a vrut sa vorbim, dupa 4-5 zile ce ne-am intalnit nu am mai vb si ea a intrat intr-o relatie cu un prieten aceasta relatia nu a durat decat 6 zile si acum a intrat pe mine pe mess si m-a intrebat ca daca is suparat pe ea de ce a facut si i-am zis ca nu imi mai pasa si mi-a zis ca a facut o greseala enorma si ca vrea sa fim din nou impreuna si ca nu stie de ce a facut asta si sa o iert.Ce credeti ca ar trebui sa fac sa o iert eu stiu ca inca ma mai iubeste si eu inca o mai iubesc dar nu stiu ce sa fac? un sfat va rog. sunt recunoscator ca ati citit pana aici.

Răspuns Câştigător
| alixD a răspuns:

Daca si u simti acelasi lucru pentru ea ieart'. Daca nu nu stiu... ce sa-ti zic dar fa ce simti. happy:*:*

6 răspunsuri:
| MyImaginatyon a răspuns:

Buna! intr-adevar fosta ta prietena a gresit fata de tine, situatia este complicata deoarece nu sti ce sa crezi dar daca tu inca mai ti la ea incearca sa va impacati dar incearca ca sa fii mai rece fata de ea deoarece astfel dupa comportamentul ei iti vei da seama daca mai tine la tine sau nu.Stiu ca pare ciudat dar eu sunt fata si crede-ma ca stiu ce spun.tu vorbeste cu ea in continuare si da-i de inteles ca vrei ca sa va impacati.dar daca te intreaba daca vrei ca sa te impaci cu ea sa ii dai raspunsuri impartiale..precum posibil sau poatehappyhappysper ca te-am putut ajuta cu cevabig grinbig grin

| neutrino a răspuns:

Nu prea e normal ca la varsta ta, nascut in 1912, sa umbli cu o copilita. Lasand gluma la o parte, puteti incerca din nou, dar nu va tine mult. Ceea ce este innodat se rupe repede.

| h3r a răspuns (pentru neutrino):

1912? big grin

| neutrino a răspuns (pentru h3r):

Asa s-a inregistrat.

| h3r a răspuns (pentru neutrino):

Inteleg.
Sa-i fie tarana usoara.

| laurcic a răspuns:

Daca o iubesti impacate cu ea si intelegeo si incearca sa ii explici ce e bine si ce e rau ca sa nu mai greseasca alta data. daca stii sa o tii langa tine nu va mai pleca dupa altul ...impacate cu ea si explica-i cai ultima sansa si ca esti cu ea iarasi numai ca sa nu faca alte greseli sa ajunga rau si ca o iubesti:*succes