| MarioDePeTPU a întrebat:

Salut TPU! Prietenei mele nu i-a venit menstuatia de 3 zile, am facut mereu protejat si cu prezervatige groase, mereu verificand la final daca sunt sparte.Ce e posibil?

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate doar are menstruatia neregulata
o mica dereglare hormonala
o raceala
o posibila sarcina
faceti un test pentru liniste

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Doua sau trei zile este o intarzierea acceptabila pentru ciclul regulat.Chestia asta nu inseamna obligatoriu o sarcina, ci poate fi doar o mica dereglare sau altele mai serioase : https://www.drmax.ro/articole/intarzierea-menstruatiei

| Miruna333 a răspuns:

Menstruatia intarzie din N motive, nu inseamna ca e insarcinata. Daca sunteti impreuna, puteti folosi alta metoda contraceptiva, prezervativele sunt pentru sexul ocazional

| ClaRa91 a răspuns:

''Ce e posibil?''
Hmmmm... Si-o trage si cu altii si e gravida.
Tu vei fi taticul.

| sammie a răspuns:

Nu are o menstruatie regulata. E normal daca nu o are de mult timp sau daca nu e trecuta de 21 de ani.

| dullcat a răspuns (pentru sammie):

Ciclul menstrual regulat este definit ca un ciclu care dureaza intre 21 si 35 de zile, cu o variatie (fie intarziere sau venit mai devreme) de cel mult 2-3 zile.Deci asta nu inseamna ca vine mereu la fix, mai ales ca lunile nu au toate acelasi numar, deci e imposibil sa zici ca vine in aceeasi zi lunar.

| sammie a răspuns (pentru dullcat):

Nu, dar nu mai intarzie asa de mult. Am vrut sa-l fac sa se linisteasca daca nu-i vine nici in urmatoarea saptamana, pentru ca ciclul neregulat poate veni si dupa doua saptamani iar cel regulat nu intarzie prea mult.

| dullcat a răspuns (pentru Miruna333):

Altele insemnand? Prezervativul e cea mai ieftina metoda si nu e invaziv pentru nimeni, nu implica reactii adverse etc. Multe cupluri il folosesc.

| Hyperion7 a răspuns:

Probabil e stresata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa nu fie gravida.

| Miruna333 a răspuns (pentru dullcat):

E vorba de placere. Poate copilasi, nu adulti. Nimeni nu cred ca ar folosi un pachet pe zi